Com Hem till ett riktigt snabbt bredband

Aldrig tidigare har du kunnat ta del av världen på det sätt som du kan idag. Med testvinnande bredband får du möjlighet att uppleva allt som internet erbjuder.

Dessutom erbjuder vi dig WiFi med testvinnande hastighet och räckvidd som ger dig största möjliga frihet i hemmet.

Vårt mål är att du alltid ska ha Sveriges bästa surfupplevelse. Därför ger vi dig tillgång till en WiFi-router med den senaste tekniken när du tecknar bredband från oss. Det ger dig en fantastisk WiFi-räckvidd hemma och en ännu bättre surfupplevelse!

Med den senaste generationens WiFi-teknik får du all den kraft du behöver för att streama i HD och spela onlinespel.

Med två frekvenser (dual band) får du bästa möjliga täckning och uppkoppling i hela hemmet.

Med smart strålformning (beamforming) fokuserar WiFi-signalerna mot din enhet. Där de gör som mest nytta.

Snabbaste routern

Routern Com Hem WiFi Hub C3 ingår när du tecknar Bredband 1200.

Lär dig mer om bredband

Idag tillbringar vi mycket tid på internet och en säker bredbands uppkoppling är numera en självklarhet för oss. Här har vi samlat information för dig som vill veta mer om bredband.

Allt om bredband

Känn dig trygg på nätet

Med Trygg Surf kan du känna dig trygg när du surfar, exempelvis när du shoppar och utför bankärenden. Välj enkelt var du vill installera tjänsten med en komplett lösning som bygger på F-Secure SAFE och som stödjer såväl dator som mobil och surfplatta.

Trygg Surf

Alltid uppkoppling med Surfgaranti

För att du ska vara säker på att alltid ha uppkoppling har vi tagit fram Surfgaranti. Den gäller om ditt bredband av någon anledning skulle gå ner. Om du även har mobilabonnemang från oss laddar vi på ditt mobilabonnemang med extra mobildata tills problemet är löst.

Läs mer