Com Hem till ett riktigt snabbt bredband

Vi erbjuder snabba, stabila bredband för alla behov. Våra bredband är dessutom snabbast, enligt Speedtest.

Testvinnande bredband

Vi har investerat i snabb infrastruktur för bredband och mer än 97 procent av vårt bredbandsnät består av optisk fiber med den senaste teknologin för enastående hastigheter. Och statistiken visar att du som kund kommer att märka detta.

Snabbast enligt Speedtest

Enligt Speedtests rapport för den nordiska marknaden 2016 har Com Hem det snabbaste bredbandet av alla operatörer i Sverige.

Bäst för Youtube HD

I Googles senaste testrapport fick Com Hem högst resultat av de svenska bredbandsleverantörerna.

Snabbast för Netflix

Netflix mäter med vilka snitthastigheter operatörerna levererar deras tjänst till kunderna. Com Hem innehade förstaplatsen under hela 2016.

Snabbare bredband - starkare upplevelser

Aldrig tidigare har vi kunnat ta del av världen på det sätt som vi kan idag. Med testvinnande bredband får du möjlighet att uppleva allt som internet erbjuder.

Dessutom har vi WiFi med testvinnande hastighet och räckvidd som ger dig största möjliga frihet i hemmet.

Vårt snabbaste WiFi någonsin

Vårt mål är att du alltid ska ha Sveriges bästa surfupplevelse. Därför ser vi till att du får en WiFi-router med den senaste tekniken när du tecknar bredband från Com Hem. Det ger dig en fantastisk WiFi-räckvidd hemma och en ännu bättre surfupplevelse!

Läs mer
Kraftfull

Med den senaste generationens WiFi-teknik får du all den kraft du behöver för att streama i HD och spela onlinespel.

Uppkoppling överallt

Med två frekvenser (dual band) får du bästa möjliga täckning och uppkoppling i hela hemmet.

Smartare WiFi

Med smart strålformning (beamforming) fokuserar WiFi-signalerna mot din enhet. Där de gör som mest nytta.

Snabbaste routern

Routern Com Hem WiFi Hub C1 ingår när du tecknar Bredband 100, 250, 500 eller 1 Gbit/s.

Lär dig mer om bredband

Tillgång till bredband blir allt viktigare och förenklar vardagen på flera sätt. Men i takt med att vi tillbringar mer tid på internet ökar också behovet av ett bra och säkert bredband. Här har vi samlat information för dig som vill veta mer om bredband.

Vad är bredband?

Allt fler tjänster på internet kräver en snabb uppkoppling. Med ett snabbt bredband kan du till exempel kommunicera med vänner på sociala medier och ta del av underhållning - när du vill och hur mycket du vill.

Vi hjälper dig att välja

Låt oss hjälpa dig att välja ett bredband som passar dig och dina behov.

Lär dig mer om WiFi

WiFi är en teknik för att surfa trådlöst. Den stora fördelen med WiFi är att du i stort sett kan röra dig fritt i lägenheten om routern är bra placerad.

Testa hastigheten på ditt bredband

Det är enkelt att mäta hastigheten på ditt bredband med hjälp av bredbandskollen.se. Där finns också instruktioner för hur testet går till och hur bredbandskollen genomför mätningen. Vi ger dig tips på vad du själv kan göra om ditt testresultat blir lägre än väntat.

Det här påverkar din hastighet

Det är flera olika faktorer som påverkar din upplevelse när du är ute på nätet. Även med ett snabbt bredband kan det ibland gå väldigt långsamt. Här får du reda på vad som påverkar din internetanslutning.

Enkla tips om hur du skyddar dig på nätet

Vi har tagit fram fem korta och handfasta tips för hur du enkelt förbättrar din säkerhet på nätet. Tipsen tar inte många minuter att läsa men kan vara bra att ha med sig i vardagen.

Trygg surf

Med Trygg Surf kan du känna dig trygg när du surfar, shoppar och utför bankärenden på nätet.

Läs mer