För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Com Hem till Sveriges snabbaste bredband

Com Hem erbjuder snabba, stabila bredband för alla behov. Våra bredband är dessutom snabbast i Sverige enligt Bredbandskollen.

Därför är vi ledande på bredband

Vi har investerat i Sveriges snabbaste bredbandsteknologi och mer än 97 procent av vårt bredbandsnät består av optisk fiber med den senaste DOCSIS® 3.0-teknologin för enastående hastigheter. Och statistiken visar att du som kund kommer att märka detta.

usp
Snabbast enligt Bredbandskollen

Enligt Bredbandskollen har Com Hem det snabbaste bredbandet av alla operatörer i Sverige med medelhastigheten 87 Mbit/s nedströms.

usp
Snabbast enligt Netflix

Netflix mäter med vilka snitthastigheter operatörerna levererar deras tjänst till kunderna. Com Hem har varit i toppskiktet sedan mätningens start.

usp
Bäst för Youtube HD

I Googles testrapport fick Com Hem högst resultat av de svenska bredbandsleverantörerna, med hela 97 procent HD-strömmar.

Snabbare bredband - starkare upplevelser

Aldrig tidigare har vi kunnat ta del av världen på det sätt som vi kan idag. Med Sveriges snabbaste bredband får du möjlighet att uppleva allt som internet erbjuder och vår trådlösa router med fantastisk räckvidd ger dig större frihet i hemmet.

Vårt snabbaste WiFi någonsin

Med Com Hem får du en fantastisk WiFi-räckvidd och hastighet hemma. Det gör din surfupplevelse bättre i hemmets alla rum.

Kraftfull

Vår router Compal CH7486E har den senaste generationens WiFi-teknik och tre antenner.

Uppkoppling överallt

Två frekvenser (dual band) för bättre täckning och uppkoppling i hela hemmet.

Smartare WiFi

Med smart strålformning (beamforming) som fokuserar WiFi-signalerna mot din enhet.

Vår storsäljare

Routern Compal CH7486E ingår när du tecknar Bredband 100, 250 eller 500.

Lär dig mer om bredband

Tillgång till bredband blir allt viktigare och förenklar vardagen på flera sätt. Men i takt med att vi tillbringar mer tid på internet ökar också behovet av ett bra och säkert bredband. Här har vi samlat information för dig som vill veta mer om bredband.

Vad är bredband?

Allt fler tjänster på internet kräver en snabb uppkoppling. Med ett snabbt bredband kan du till exempel kommunicera med vänner på sociala medier och ta del av underhållning - när du vill och hur mycket du vill.

Vi hjälper dig att välja

Låt oss hjälpa dig att välja ett bredband som passar dig och dina behov.

Lär dig mer om WiFi

WiFi är en teknik för att surfa trådlöst. Den stora fördelen med WiFi är att du i stort sett kan röra dig fritt i lägenheten om routern är bra placerad.

Testa hastigheten på ditt bredband

Det är enkelt att mäta hastigheten på ditt bredband med hjälp av bredbandskollen.se. Där finns också instruktioner för hur testet går till och hur bredbandskollen genomför mätningen. Vi ger dig tips på vad du själv kan göra om ditt testresultat blir lägre än väntat.

Det här påverkar din hastighet

Det är flera olika faktorer som påverkar din upplevelse när du är ute på nätet. Även med ett snabbt bredband kan det ibland gå väldigt långsamt. Här får du reda på vad som påverkar din internetanslutning.

Enkla tips om hur du skyddar dig på nätet

Vi har tagit fram fem korta och handfasta tips för hur du enkelt förbättrar din säkerhet på nätet. Tipsen tar inte många minuter att läsa men kan vara bra att ha med sig i vardagen.

Trygg Surf

Med Trygg Surf kan du känna dig trygg när du surfar, shoppar och utför bankärenden på nätet.

Läs mer