bredbandsskolan

Lär dig mer om bredband

Tillgång till bredband blir allt viktigare och förenklar vardagen på flera sätt. Men i takt med att vi tillbringar mer tid på internet ökar också behovet av ett bra och säkert bredband. Här har vi samlat information för dig som vill veta mer om bredband.

Vad är bredband?

Allt fler tjänster på internet kräver en snabb uppkoppling. Med ett snabbt bredband kan du till exempel kommunicera med vänner på sociala medier och ta del av underhållning - när du vill och hur mycket du vill.

Läs mer

Så väljer du rätt hastighet

När du funderar på vilket bredband du behöver finns det några saker du bör tänka på. Här får du några grundläggande tips och råd. Du kan även kolla vår guide och få en rekommendation baserat på din situation.

Läs mer

Lär dig mer om WiFi

WiFi är en teknik för att surfa trådlöst. Den stora fördelen med WiFi är att du i stort sett kan röra dig fritt i lägenheten om routern är bra placerad.

Läs mer

Segt internet - Åtta lösningar på dina problem

Ibland kan det kännas som att internet är segt och att du borde kunna få ut mer av ditt trådlösa bredband. För att hjälpa dig att få snabbare trådlöst internet har vi tagit fram åtta tips för att du ska kunna maximera din bredbandshastighet.

Läs mer

Testa hastigheten på ditt bredband

På bredbandskollen.se mäter du enkelt hastigheten på ditt bredband. I den här artikeln får du tips på vad du själv kan göra om din hastighet är lägre än förväntad.

Läs mer

Tips för att surfa säkert

Här hittar du fem korta och handfasta tips för hur du enkelt förbättrar din säkerhet på nätet.

Läs mer

Vad innebär Com Hems hastighetsgaranti

Hos Com Hem ska du alltid få den bredbandshastighet som du betalar för. Och för att du som kund hos Com Hem verkligen ska veta vilken hastighet du kan förvänta dig, har vi en tydlig märkning.

Läs mer