Lär dig mer om bredband

Idag tillbringar vi mycket tid på internet och en säker bredbandsuppkoppling är numera en självklarhet för oss. Här har vi samlat information för dig som vill veta mer om bredband.

Bredbandsskolan

Vad är bredband?

Många tjänster på internet kräver snabb uppkoppling. Med ett snabbt bredband kan du till exempel ringa videosamtal och ta del av underhållning. Men hur hänger det här med Mbit och hastighet ihop och hur snabbt bredband behöver du?

Så väljer du rätt hastighet

När du funderar på vilket bredband du behöver finns det lite du kan tänka på. Här får du några grundläggande tips och råd.

Lär dig mer om WiFi

WiFi är en teknik för att surfa trådlöst. En bra placerad router gör att du kan röra dig fritt i hemmet utan att anslutning till internet bryts.

Segt internet - Åtta lösningar på dina problem

Ibland kan internet kännas långsamt trots att du har en bra trådlös bredbandsrouter. Här ger vi dig tips på hur du kan maximera din bredbandshastighet.

Testa hastigheten på ditt bredband

På bredbandskollen.se mäter du enkelt hastigheten på ditt bredband. I den här artikeln får du tips på vad du själv kan göra om din hastighet är lägre än förväntad.

Tips för att surfa säkert

Skydda dig och din personliga information från att spridas på nätet. Här ger vi dig fem tips på hur du enkelt förbättrar säkerheten online.

Vad innebär Com Hems hastighetsgaranti

Hos Com Hem ska du alltid få den bredbandshastighet som du betalar för. Och för att du som kund verkligen ska veta vilken hastighet du kan förvänta dig, har vi en tydlig märkning.