ComBo

Med ComBo får du tillgång till tusentals serier, filmer och dokumentärer från bland andra FOX+, National Geographic+, +Comedy Central och +MTV. Alla serier och filmer streamar du var du vill och när du vill.

Mängder med serier, filmer och dokumentärer

Biblioteken byggs på och uppdateras allteftersom och ger dig hela säsonger av populära serier som Outcast och 24: Legacy, samt starka kritikerrosade dokumentärer som Before The Flood med Leonardo DiCaprio och serier som Hostile Planet. Och mängder med mer innehåll inom drama, deckare och storfilmer. Dessutom är hela SF Anytimes hyrfilmsbibliotek tillgängligt för dig!

Snowfall© 2019 Fox and its related entities. All rights reserved.

FOX+ innehåller hundratals timmar med högkvalitativa amerikanska serier.

Hostile Planet

Det bästa från kanalerna National Geographic och Nat Geo Wild. Fascinerande dokumentärer som du kan titta på när du vill.

The Artist

Filmfavoriter har en stor blandning av gamla goda filmpärlor i alla genrer: kassasuccéer och kritikerrosade filmer, romantiska komedier, actionfilmer, indie-filmer och mycket mer – en blandning som passar alla smaker.

Bellator MMA

Paramount Network är en ny kanal med spännande serier och succéfilmer. Där ser du även MMA och mycket mer.

Broad City

+Comedy Central är playbiblioteket som är specialiserat på komedi i alla dess former, såväl live som tecknat.

Are you the one?

Playbiblioteket för världens mest kända musik- och underhållningskanal MTV. Med ComBo får du både playbiblioteket och kanalens normala sändningar.

För dig som gillar spänning och äventyr. Här finns allt från dokumentärer om vildmarksexpeditioner och kriminalfall till serier om fascinerande människor och skildringar av extrema natur- och väderförhållanden.

Viasat Nature passar hela familjen och visar högkvalitativa naturdokumentärer från bland annat BBC.

Fängslande historier berättas på ett modernt sätt. Med fokus på europeisk historia avslöjas hemligheter från förr och hur historien påverkar oss idag.

Holy Mary

I playbiblioteket Tvodster hittar du svenska underhållningsprogram i kortformat. Tvodster finns i Com Hem Play och du kan bland annat se Holy Mary, av och med Mia Skäringer.

© 2017 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved.

Med ComBo får du även tillgång till SF Anytimes enorma bibliotek med hyrfilmer. Där hittar du alltifrån de senaste storfilmerna från Hollywood till smalare kvalitetsfilm och tv-serier.