För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Hjälp att välja bredband

Vi har tagit fram en kort och enkel guide som vi tror kommer hjälpa dig att välja det bästa bredbandet för dig och hitta en WiFi-lösning som motsvarar dina behov.

Varsågod! Det tar bara ett par minuter!

Starta

Hur bor du?

Nästa

Hur många internetanvändare är ni i hushållet?

Tillbaka Nästa

Hur många uppkopplade enheter finns i hushållet?

Tillbaka Nästa

Hur ofta skulle du säga att hushållet...

Aldrig
Alltid
Aldrig
Alltid
Aldrig
Alltid
Aldrig
Alltid
Slutför

Detta rekommenderar vi dig

Koppla in din stationära spelkonsol, tv och stationära dator med nätverkskabel för att få snabbare trådlös surf.

Utöka räckvidden genom att addera en extern antenn till din router.

Då du har ett stort hem kan det vara bra med en eller flera repeaters för att få täckning överallt.

Skaffa en router med stöd för dubbla frekvenser – på så vis undviker du att krocka med grannarnas trafik.

Använd din mobilsurf

Ett hushåll på 1-2 personer där ingen använder internet frekvent, laddar ner eller tittar på videoklipp online behöver inget bredband. Det räcker med den surf du har på din smartphone.

Bredband 50

Ett mindre hushåll där få använder nätet samtidigt ställer inte så höga krav på din internetuppkoppling. Med Bredband 50 kan du surfa, lyssna på musik eller spela online utan problem samtidigt som du håller kostnaderna nere.

Bredband 100

Ett medelstort hushåll där fler kopplar upp sig samtidigt med dator, surfplatta eller spelkonsol kräver något snabbare hastigheter. Med Bredband 100 kan du vara säker på att familjen surfar, spelar online eller streamar film utan bekymmer.

Bredband 250

I ett hushåll där en eller flera av de som kopplar upp sig ställer höga krav på överföringshastigheten behövs ett snabbt bredband. Med Bredband 250 kan du göra stora nedladdningar, skicka tunga filer och streama film i HD trots att flera enheter är uppkopplade samtidigt.

Bredband 500

Större hushåll med flera storanvändare av internet behöver en riktigt snabb uppkoppling. Med Bredband 500 får du supersnabb surf, streaming och nedladdning, nästan oavsett hur många som använder nätet samtidigt.

Bredband 1000

Med nedladdningshastigheter på upp till 1000 Mbit/sek får du marknadens snabbaste internetuppkoppling. Den här tjänsten är för dig som vill ha det absolut mesta och bästa av ditt höghastighetsbredband.

Starta om testet Se våra abonnemang