För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Dennis Edman om Cluj-Napoca

G2 var en av de största överraskningarna i Cluj-Napoca, där ni slog bland andra Virtus.pro med 2-0 och gav EnVyUs en rejäl match! När ni kom in i turneringen, visste ni hur långt ni skulle gå eller var det även lite oväntat för er?
Jag förväntade mig inget annat än topp åtta, men mitt mål var topp fyra, vilket jag visste att vi kunde nå om vi körde vårt spel.

Uppenbarligen blir man besviken när man elimineras, men nu när ni kommit hem och ni fått lite tid att bearbeta det hela, är du nöjd med er insats?
Vi är helnöjda! Klart det är lite tråkigt att vi inte lyckades stänga semifinalen mot EnVyUs när vi hade chansen, men överlag gjorde vi en bra turnering.

Det är ju inte direkt den första majorn du spelar. Vad tyckte du om turneringen överlag?
Det var inga större förseningar, vilket var positivt. Men att ha en turnering i Cluj utan att veta hur stor intresset är för e-sport just där var lite tråkigt då det inte var speciellt stor publik eller allmän hype på plats.

Turneringen var ju fylld med skrällar. Vilken var den största överraskningen enligt dig?
Jag ser det inte som skrällar då lagen som "skrällde" faktiskt är riktigt bra lag, som alltid har chansen att vinna mot alla andra.

Vad blir nästa fokus för G2 Esports?
Vi får se hur det går i alla ligor vi spelar just nu, jag vet inte riktigt vad som är nästa turnering för oss!