Dreamhack

Vi på Com Hem har länge varit en del av e-sportvärlden genom vår position som leverantör av Sveriges snabbaste bredband enligt Speedtest. Vi hjälper e-sporten att släppa loss kraften de behöver – oavsett om det handlar om att tävla på internationell nivå eller bara för att det är kul.

Därför är vi stolta att Dreamhack, som är världens största digitala party, har valt Com Hem som strategisk partner för att leverera en hypersnabb uppkoppling som ger alla deltagarna en stabil bredbandsanslutning på 40 Gigabit per sekund inte bara under 2017, utan även 2018 och 2019.

Vi är glada över samma framgång under DreamHack Winter som under DreamHack Summer 2017. Då kopplade hela 20 520 enheter upp sig mot nätverket som byggdes av DreamHack Crew och Com Hem. Evenemanget lockade över 50 000 besökare på plats och följdes av en mångmiljonpublik över livesändningar på internet.

Utöver att leverera bredband till DreamHack sponsrade Com Hem e-sporturneringen Nordic Championship med final den 5 augusti. Den andra säsongen avslutades på DreamHack Winter 2017.