Dreamhack

DreamHack Summer 2017 lockade över 50 000 besökare på plats i Jönköping och en mångmiljonpublik följde evenemanget via livesändningar på internet. Evenemanget är världens största LAN och på DreamHack Winter 2016 kopplade hela 20 520 unika enheter upp sig mot nätverket som byggdes av DreamHack Crew och Com Hem. Under DreamHack Summer 2017 var nätverket större än någonsin tidigare.

Vi på Com Hem har länge varit en del av e-sportvärlden genom vår position som leverantör av Sveriges snabbaste bredband enligt Speedtest. Vi hjälper e-sporten att släppa loss kraften de behöver – oavsett om det handlar om att tävla på internationell nivå eller bara för att det är kul.

Därför är vi stolta att Dreamhack, som är världens största digitala party, har valt Com Hem som strategisk partner för att leverera en hypersnabb uppkoppling som ger de över 50 000 deltagarna en stabil bredbandsuppkoppling på 40 Gigabit per sekund även 2017. Eller som en av de internationella deltagarna sa under det senaste LAN-partyt i Jönköping, efter att ha förundrats av det enorma rack av utrustning som Com Hem levererar: ”This is a truly vulgar display of Power!”.

Utöver att leverera bredband till DreamHack sponsrar Com Hem e-sporturneringen Nordic Championship under sommaren med final den 5 augusti. Den andra säsongen går under hösten och avslutas på DreamHack Winter 2017.