Gaming

Sverige ligger i framkant när det gäller gaming och e-sport. Eftersom vi når halva Sverige med höghastighetsbredband har vi varit en starkt bidragande förutsättning för denna utveckling. Det vill vi fortsätta vara.

Det är för att du ska få rätt förutsättningar för ditt spelande som vi har utvecklat vårt nät och och våra tjänster. Samtidigt är det kraven från spelare som har drivit oss framåt. Därför är gaming och e-sport viktigt för oss.

Dreamhack

Vårt engagemang i gaming och e-sport är anledningen till att vi är stolt bredbandsleverantör till Dreamhack, en av världens största e-sportfestivaler med över 50 000 deltagare. Dreamhack har den snabbaste internetuppkopplingen för flest antal datorer i världen och är större än de flesta sporthändelser i Sverige.

People of Gaming

Ett tips till dig som gillar gaming, vill engagera dig eller få en ökad förståelse för spelandet och kulturen kring e-sport, är att se vår minidokumentärserie People of Gaming. Den består av sex korta filmer där du får träffa personer som på lite olika sätt har en fot i gamingvärlden.

Ordlista

Ta del av de vanligaste begreppen bland gamers, för att briljera vid middagsbordet eller bara förstå vad lagmedlemmarna pratar om när du som n00b lite trevande inleder din egen spelkarriär.

Com Hem-kollen Gaming

Många föräldrar oroar sig över sina barns spelande. Därför har vi frågat barnfamiljer om barnens onlinespelande och hur engagerade föräldrarna är i det. Här får du som förälder en rad konkreta råd och tips om hur du bör förhålla dig till ditt barns spelande.