Lär dig mer om bredband

Vi vill gärna dela med oss av våra kunskaper om bredband på flera nivåer. Dels för att du ska få ut så mycket av din bredbandstjänst som möjligt, dels för att du ska få möjlighet till en insikt i bredbandsfrågan på ett nationellt plan. Här har vi samlat en rad tips och tricks för ditt eget bredband och gjort en hel webbplats som informerar om hela Sveriges bredbandsutveckling.

Lär dig mer om bredband

I takt med att vi tillbringar mer tid på internet ökar också behovet av ett bra och säkert bredband. Här har vi samlat all information för dig som vill veta mer om bredband. Det handlar om olika saker, allt ifrån grundläggande begrepp som Mbit och MB, till hur du kan skydda dig från angrepp och konkreta tips för att snabba på ditt internet.

Bredbandsfakta

Sverige har på senare år haft en unikt stark bredbandsutbyggnad och tjänsteutveckling. Eftersom vi når närmare två miljoner hushåll och företag har vi kunnat följa denna utveckling på nära håll. Webbplatsen bredbandsfakta.se är framtagen som en informationsplattform för alla som vill lära sig mer om Sveriges position på digitaliserings- och bredbandsområdet