Bli fastighetsägarkund

Oavsett om du bygger en ny fastighet eller vill byta till Com Hem som leverantör i en befintlig fastighet får du samma höga service. Våra erfarna projektledare och kundansvariga guidar dig med regelbundna möten, hela vägen från offert till färdig leverans. Vi tar ett helhetsansvar för leverans av våra tjänster. Du som kund får en dedikerad leveransprojektledare som tar fram en tydlig kravställning och process i samråd med dig.

Vi levererar färdigt informationsmaterial till de boende och tillhandahåller inkopplingshjälp vid behov. Vid önskan kan WiFi-router förinstalleras och digitalbox förplaceras. Det finns ett särskilt telefonnummer för snabb beställning och eventuell uppgradering för de boende och vi håller ett informationsmöte om så önskas. Vi säkerhetsställer såklart även att den enskilda leveransen till de boende fungerar optimalt.

Vill du ansluta din fastighet till Com Hem eller veta mer om vad vi kan erbjuda just er? Kontakta oss som arbetar med nyanslutningar och byten till Com Hem.

Eller fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig inom två arbetsdagar. Uppgifterna du lämnar kommer endast att användas för att kontakta dig på det sätt som du önskar. Vi sparar uppgifterna i maximalt 14 dagar och för inte vidare dem till någon annan. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.

Vad har du för relation till oss?

Vårt team för nyanslutningar

Mikael Sundin

Fastighetsägare, bostadsrätts­föreningar och samfälligheter

072 545 98 47
mikael.sundin@comhem.com

Jonatan Nyander

Fastighetsägare, bostadsrätts­föreningar och samfälligheter

072 571 04 15
jonatan.nyander@comhem.com

Markus Hyytiäinen

Nyproduktion och byggbolag, kommersiella lokaler och hushåll

073 439 08 89
markus.hyytiainen@comhem.com

Henning Lycke

Försäljningschef för nyanslutningar

072 545 99 16
henning.lycke@comhem.com

Malin Westermark

Nyproduktion och byggbolag, kommersiella lokaler och hushåll

073 782 88 07
malin.westermark@comhem.com