För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Appsålut tv var du vill

Med Com Hem Play kan du ta med dig din tv-upplevelse precis vart du vill. Så enkelt och så smart. Ladda ner appen och det blir möjligt att ansluta upp till fem mobiler, surfplattor och datorer och titta på två av dem samtidigt. I sommar passar det extra bra. Ta med din tv dit du vill.

Åsa Gugolz är teknisk produktchef och användare av Com Hem Play. Hon beskriver tjänsten med ett ord: valfrihet.

– För mig är det ett sätt att kunna se det jag vill se, precis där och när jag vill titta på det. Jag gillar till exempel att se på tv när jag lagar mat. Då tar jag min dator med mig och tittar på senaste avsnittet i den serie jag följer för tillfället. Det ger mig en stor valfrihet. 

Det var TiVoToGo som blev Com Hem Play i höstas och den nya appen har mejslats fram ur kundernas önskemål – man har förbättrat navigeringen, skalat av en del funktioner och lagt till andra. Något som många saknade i starten, att kunna sätta inspelningar på distans, det fungerar sedan en tid. 

– Ja, det är en uppskattad funktion att till exempel kunna sitta på bussen och fixa en inspelning av en film. Återigen, det ökar vår valfrihet om hur, vad och när vi vill se tv. 

När hela familjen vill se sport och du hellre vill se Ernst bygga om ett torp, då är Com Hem Play en bra tjänst – inte minst i sommar som är tidernas mesta sportsommar. 
– Ibland är familjens tv upptagen, då är det bra att kunna sitta någon annanstans och se det man vill se. Något jag gillar är också Airplay som tillsammans med Apple tv gör det möjligt att få upp sitt innehåll på vilken skärm som helst. Det blir en bra grej i sommarstugan.

Åsa Gugolz berättar att stöd för Chromecast kommer att finnas framöver.