Com Hem till Business Arena

Com Hem till Business Arena

Välkommen till Umeå 21 februari

Den 21 februari medverkar vi på Business Arena på Folkets hus i Umeå. Där berättar vi gärna mer för dig om vårt utbud och fördelarna med att bli fastighetsägarkund hos oss.

I vår monter berättar vi om fördelarna med olika fibertekniker, presenterar vi vår nyhet Com Hem Smart och visar hur våra kunder kan ta med sig sina tv-kanaler i Com Hem Play. Vi ses!

Kontakta oss
Fibertekniker

Vi erbjuder olika fibertekniker, men vanligast är FiberLAN och FiberKoax. I ett FiberLAN-nät kommer fibern närmare kunden. FiberLAN-nätet kan också ge symmetriska hastigheter, det vill säga lika snabba hastigheter för nedladdning och uppladdning av data.

Com Hem Smart

Med Com Hem Smart får de boende en användarvänlig app där de har fullständig kontroll över alla delar i sitt boende. Som fastighetsägare kan du få en ökad digital kontroll över fastigheten och hålla nere kostnader för administration och underhåll.

Com Hem Play

Med appen Com Hem Play i telefonen eller surfplattan kan kunderna se de flesta av sina tv-kanaler och playbibliotek oavsett var i Sverige de befinner sig. Man kan även titta via webbläsaren i datorn.