Kommersiella fastigheter

Bredband med fiber till alla våra kunder

Idag är bredband och kommunikationslösningar mer eller mindre en förutsättning för nöjda hyresgäster i dina lokaler. En anslutning till vårt nät ger både fastighetsägare och hyresgäster bästa tänkbara bredbandsleverans och ett stort utbud av prisvärda telekommunikationslösningar som kan kopplas in allt efter behov.

Alla våra kunder är anslutna till ett toppmodernt fibernät som kan leverera praktiskt taget obegränsad kapacitet. Vi kan leverera med alla typer av fibertekniker med hastigheter på upp till 1200 Mbit/s i ett av Sveriges största fibernät.

Bli ny fastighetsägarkund

Vi erbjuder olika fibertekniker, men vanligast är FiberLAN och FiberKoax. I ett FiberLAN-nät kommer fibern närmare kunden. FiberLAN-nätet kan också ge symmetriska hastigheter, det vill säga lika snabba hastigheter för nedladdning och uppladdning av data.

Vårt FiberKoax-nät består idag av mer än 95 procent fiber, där endast de sista metrarna till varje kund är kopparbaserade. Det har skett en betydande utveckling i FiberKoax-tekniken under de senaste åren, vilket har ökat hastigheten och kapaciteten rejält.

Med den senaste tekniken i våra produkter gör vi bredbandsupplevelsen så bra som möjligt för dina hyresgäster. Då spelar det mindre roll var utrustningen står eller om det finns andra nätverk som stör. Vårt mål är att bli bäst i Sverige på att leverera trådlösa nätverk.

Våra lösningar skapar ett värde för dig som fastighetsägare genom att era lokaler blir mer attraktiva med ett supersnabbt bredband. Dina hyresgäster kan enkelt beställa tjänster, och du slipper merarbete genom att du har en part att referera kunderna till vid frågor om förutsättningar för data och telekom i fastigheten. En annan fördel är att vårt arbete sker vid ett enda tillfälle, så du slipper olika entreprenörer som springer in och ut i fastigheten vid olika tidpunkter.

Vi kan även erbjuda ett fullserviceavtal för driften av fastighetsnätet, så att du som fastighetsägare slipper bli inblandad vid frågor eller problem med fastighetsnätet. Com Hem tar då på sig ansvaret att sköta detta och åtgärda de problem som uppkommer. Vi har även en speciell Fastighetsägarsupport som garanterar att du alltid får snabbast tänkbara hjälp vid eventuella frågor.

Ett fastighetsägaravtal med Com Hem ger dina hyresgäster tillgång till ett av Sveriges snabbaste bredband, fast telefoni och flexibla mobillösningar. Dina hyresgäster kan vara trygga i att alltid ha tillgång till en av de bästa kommunikationslösningarna. Com Hem toppar bredbandsstatistik och kvalitetsmätningar hos oberoende källor som Bredbandskollen och Google Speedindex.

Ett fastighetsägaravtal ger dina hyresgäster tillgång till våra tjänster till ett mycket attraktivt pris, jämfört med att beställa motsvarande tjänster utan fastighetsägaravtal. Det är också en trygghet för hyresgästerna att kostnaderna för bredbandstjänsterna är fasta och lätta att räkna på. Det tillkommer inga dolda avgifter och vi kan hålla leveranstiderna mycket korta då all nödvändig infrastruktur redan finns på plats.

Kommersiella och privata fastighetsägare

Markus Hyytiäinen

Markus Hyytiäinen

Nyproduktion och byggbolag, kommersiella lokaler och hushåll

073 439 08 89

markus.hyytiainen@comhem.com