Mer valfrihet med Comhem Play

Valfrihet och rörlighet har blivit allt viktigare i vår mediekonsumtion. Med appen Comhem Play finns möjligheten att välja var och när man vill ha sin tv-upplevelse.

Valfrihet och rörlighet har blivit allt viktigare i vår mediekonsumtion. Med appen Comhem Play finns möjligheten att välja var och när man vill ha sin tv-upplevelse. Titta på bussen, i väntan på tåget eller för dig själv i sovrummet, när resten av familjen ockuperar tv-soffan och du vill se något helt annat.

– När vi väljer att titta på tv har redan blivit en hygienfaktor för många. Det är något vi tar för givet med våra inspelningsbara boxar och playtjänster. Nu börjar också möjligheten att titta på tv var man vill värdesättas allt mer. I en familj händer det allt oftare att man tittar på olika program på olika skärmar, i olika rum, i stället för att sitta tillsammans och titta på samma, säger Åsa Gugolz, teknisk produktchef på Com Hem.

Appen Comhem Play gör det möjligt att titta på de program, filmer eller serier man vill se precis var och när man vill se dem. Det är möjligt att ansluta upp till fem enheter och titta på två av dem samtidigt. Under jul- och nyårshelgerna undviks kompromisserna med tonåringarna, svärmor eller sporttokiga moster – se bara precis det du vill se – var du vill och när du vill.

Åsa Gugolz anser att tv-landskapet har förändrats i grunden på bara två, tre år. Få människor nöjer sig med enbart linjär-tv, eller så kallad tablå-tv, i dag.
– I våra undersökningar ser vi att även åldersgruppen över 65 år har börjat ta till sig möjligheten att se på tv när de vill. Valfrihet är viktigt för vår tv-upplevelse.

Comhem Play ger dig möjlighet att titta på innehållet i din app på den skärm du själv väljer och fungerar även med Airplay och Chromecast.

Läs mer om Comhem Play här.