Rut-avdrag gäller för Com Hem Support

Sedan den 1 augusti 2016 finns rätt till RUT-avdrag för IT-tjänster i hemmet. Det gör det ännu enklare att använda Com Hem Support, för till exempel hjälp med inkoppling av utrustning som router och TiVo-box.

För de boende som anlitar Com Hem Support, så dras 50 procent av arbetskostnaden av på fakturan vilket resulterar i en faktura på endast 399 kr.

När det gäller Com Hem Support samarbetar Com Hem med företaget Inselo, den ledande serviceleverantören av teknisk utrustning i Norden med över 60 serviceställen och 1 100 medarbetare. De hjälper kunden i hemmet eller på företaget med installationer, mjukvarutjänster och transporter. Det är från Inselo som fakturan för Com Hem Support kommer och kostnaden debiteras alltså inte på den vanliga fakturan från Com Hem.

Om de boende är osäkra på om de har utrymme kvar för RUT-avdrag är det lätt att kontrollera på skatteverket.se. Allt annat sköts av Inselo. De boende får ett brev från Skatteverket med en bekräftelse på avdraget och finns inte utrymme så meddelas även det.

Tipsa gärna de boende i din fastighet om möjligheten till RUT-avdrag!

Läs mer om Com Hem Support
Läs mer om rut-avdraget som kan göras