För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Tv var du vill - och mer därtill

Att ge dig ännu mer nytta och nöje med ditt TiVo-abonnemang. Det är tanken med den nya appen Com Hem Play. Tjänsten har utvecklats i dialog med användarna med bättre navigering och funktionalitet som resultat.

En snabb beskrivning av Com Hem Play är att den är enklare och snyggare än sin föregångare TiVoToGo. En något mer djuplodande beskrivning lyfter fram bättre funktionalitet och användarvänlighet. Tobias Winberg är produktägare för Com Hem Play. Han beskriver appen kort och gott som en ”ännu bättre och mer personlig tv-upplevelse”.

– Det är precis vad vi vill åt. Därför har vi lyssnat på våra kunder och förbättrat, skalat av och förändrat. Com Hem Play ger dig möjlighet att titta på tv, såväl direktsända program som filmer och serier från våra innehållsleverantörer i din dator, surfplatta eller mobil, oavsett var du befinner dig. 

Han tycker att Com Hem Play håller hög nivå jämfört med liknande tjänster på marknaden:
– Vi ser dessutom att Com Hem Play har en spännande väg framåt. Vi kommer att addera ännu fler funktioner för att utveckla den till en ännu mer attraktiv tjänst för våra kunder.

Hans egen favoritfunktion är de olika vyerna för att se program direkt under ordinarie sändningstid, eller kanalväljaren för att få en snabb överblick av det som sänds.
– Men det allra bästa är tillgängligheten och valfriheten, konstaterar Tobias Winberg.

Den här artikeln är publicerad i Com Hem Nytt 3, 2015.