Våra tjänster

Våra tjänster

Bredband för starkare upplevelser

Oavsett vilken typ av fiberteknik som er fastighet är ansluten med, garanterar vi att ni får tillräcklig kapacitet med våra bredband. Enligt oberoende tester har vi Sveriges snabbaste bredband enligt Bredbandskollen, är bäst för HD enligt YouTube och även snabbast för Netflix. Dessutom har vår testvinnande router den senaste generationens WiFi-teknik. Den är snabbare, smartare och designad för att ge bättre täckning och uppkoppling i hela hemmet.

Sveriges största utbud av tv och play

Vi erbjuder Sveriges största utbud av tv & play. Många kanaler är internationella och med oss slipper dina boende parabol för att kunna se dem. De boende kan glömma fasta tider och njuta av en tv-upplevelse de skapar själva, hemma i soffan eller på språng med sin dator, mobil eller surfplatta. Pausa pågående program, spela in, titta på play med reklamfria program eller hyra en film - möjlighetern är närmast obegränsade.

Med vår app Com Hem Play kan våra digital-tv-kunder se de flesta av sina tv-kanaler och playbibliotek på sin dator, surfplatta och mobil utan extra kostnad. De kan ha appen på upp till fem enheter, titta på två av dem samtidigt och streama till vilken skärm de vill med hjälp av AirPlay i Apple TV eller Chromecast.

Gruppavtal

Gruppavtal innebär att en förening eller fastighetsägare köper in tjänster med gemensam rabatt för samtliga hushåll.

Porttelefoni

Porttelefonens hårdvara sitter i regel i anslutning till vår utrustning vilket gör installationen mycket enkel. Allt som behövs är att ansluta en router med inbyggd telefoni.

Trygghetstjänster

Ökar tryggheten i fastigheten med larm och övervakning för till exempel inbrott, brand och vattenläckage. Kom ihåg att säkra för strömavbrott och it-säkerhet.