Våra tjänster

Oavsett vilken typ av fiberteknik som er fastighet är ansluten med, garanterar vi att ni får tillräcklig kapacitet med våra bredband. Enligt oberoende tester har vi Sveriges snabbaste bredband enligt Bredbandskollen och är bäst för HD enligt YouTube. Dessutom har vår testvinnande router den senaste generationens WiFi-teknik. Den är snabbare, smartare och designad för att ge bättre täckning och uppkoppling i hela hemmet.

Sveriges största utbud av tv och play

Vi erbjuder Sveriges största utbud av tv & play. Många kanaler är internationella och med oss slipper dina boende parabol för att kunna se dem. De boende kan glömma fasta tider och njuta av en tv-upplevelse de skapar själva, hemma i soffan eller på språng med sin dator, mobil eller surfplatta. Pausa pågående program, spela in, titta på play med reklamfria program eller hyra en film - möjlighetern är närmast obegränsade.

Med vår app Comhem Play kan våra digital-tv-kunder se de flesta av sina tv-kanaler och playbibliotek på sin dator, surfplatta och mobil utan extra kostnad. De kan ha appen på upp till fem enheter, titta på två av dem samtidigt och streama till vilken skärm de vill med hjälp av AirPlay i Apple TV eller Chromecast.

Gruppavtal innebär att en förening eller fastighetsägare köper in tjänster med gemensam rabatt för samtliga hushåll.

Vi erbjuder tjänster för bredband, telefoni och samverkan för snabb och säker kommunikation, trygghet och ett hållbart boende.

Com Hem Smart

Med Com Hem Smart får de boende en app som ger fullständig kontroll över alla delar i boendet. Som fastighetsägare får du ökad digital kontroll över fastigheten och håller nere kostnader för administration och underhåll.