Skapa nästa stora mobilspel

Världen behöver fler mobilspel! Tillsammans med Dreamhack drar vi igång ett hackaton där du kan vara med och skapa nästa stora spel.

Vi har draken, du har resten!

Du kanske har sett vår senaste reklamfilm där två personer spelar och slåss mot en eldsprutande drake? Nu vill vi göra spelet på riktigt med hjälp av dig. Ställ upp i vårt hackaton och tävla om att få ge ut det. Vi har materialet – draken i 3D, spelgrafik, logga och färger – du har spelutvecklartalangen!

Var med och tävla – steg för steg

Vad härligt att du vill vara med och förändra mobilspelsvärlden! Den 29 november drar vi igång tävlingen, och det är också då du kan ladda ner materialet. Följ stegen så är du snart med och deltar:

– Registrera dig från och med den 29 november på länken nedan.

– Ladda ner tävlingsmaterialet som släpps här den 29 november.

– Börja skapa!

– Skicka ditt bidrag med Wetransfer till tavlingar@comhem.com senast den 7 januari 2020.

– Vinnaren presenteras i slutet på januari 2020.

Lycka till!

Registrera dig här

Com Hem till Dreamhack

Självklart fanns vi med även i år på världens största digitala festival. Vi har faktiskt sponsrat Dreamhack med internetuppkoppling sedan 2016. Förra året slog vi till och med världsrekord med en hasighet på 1,6 Tbit/s!

Tack alla som besökte vår monter. Vi ses igen till Dreamhack Summer, där också spelet från vårt hackaton kommer lanseras.

Senaste nytt från Xiaomi!

Vi är bland de första i Sverige att lansera Mi Note 10 från kinesiska Xiaomi. Det är en mobil i premiumklass med världens första 108-megapixelkamera. För oss som gillar att spela är batteriet ett av de bästa med en kapacitet på 5260 mAh.

Läs mer om Xiaomi Mi Note 10