Avsluta abonnemang

Om du ska flytta ifrån din nuvarande bostad eller av annan anledning vill avsluta ditt abonnemang finns flera möjligheter att välja mellan. Har du bindningstid kvar på ditt abonnemang är det smidigaste att överlåta abonnemanget till någon annan.

Flytta

Kontrollera först att din nya adress är ansluten till Com Hem och adressändra sedan smidigt på Mina sidor. Genom vår adressök kan du se vilka tjänster som finns tillgängliga på din nya adress.

Om dina tjänster kan levereras även på din nya adress gör du enkelt en kostnadsfri adressändring på Mina sidor. I samband med adressändringen uppger du från vilket datum tjänsterna ska flytta och tar sedan med din utrustning och koppla in den på din nya adress.

Du kan även göra din adressändring via vår Kundservice, vi tar då ut en administrativ avgift på 249 kr.

Avsluta eller överlåta abonnemang

Om Com Hem inte kan leverera tjänster till din nya adress eller du av annan anledning vill avsluta ditt abonnemang finns flera möjligheter att välja mellan.

Har du bindningstid kvar på ditt abonnemang är det smidigaste att överlåta abonnemanget till någon annan. Logga in på Mina sidor för att kontrollera din bindnings- och uppsägningstid.

Du kan överlåta ditt abonnemang och skriva över hela avtalet tillsammans med resterande bindningstid till en annan person. Vill du behålla ditt telefonnummer går det att flytta till din nya leverantör. Kontakta Kundservice på telefon 90 222 för att göra en kostnadsfri överlåtelse.

Vill du säga upp ett abonnemang eller en tjänst helt kontaktar du enklast Kundservice på telefon 90 222. Se öppettider nedan.

Kontakt och öppettider uppsägning och överlåtelse

Kundservice telefon 90 222
Måndag - Fredag: 08.00 - 17.00
Lördag - Söndag: Stängt
Helgdagar: Stängt

Du kan även skicka e-post till oss om du vill säga upp ditt abonnemang.

Frågor och svar

Nej, det är helt kostnadsfritt att göra din adressändring via Mina sidor. Väljer du att istället göra adressändringen genom att kontakta vår Kundservice tar vi ut en administrativ avgift på 249 kronor.

Logga in på Mina sidor

Om du vill göra ändringar bland dina tillvalskanaler, till exempel säga upp din nuvarande kanal eller teckna en eller flera nya tillvalskanaler så kontaktar du Kundservice. Vid uppsägning gäller uppsägningstiden enligt det aktuella avtalet när tillvalskanalen tecknades.

Vill du teckna fler tillvalskanaler går det bra att göra det på Mina sidor.

Logga in

Kontakta din bank för att avsluta ditt autogiro eller din e-fakturering.

Kontakta Kundservice så hjälper vi dig.

Avsluta abonnemang
Kontakta Kundservice

Om du tar del av ett erbjudande binds ditt abonnemang och pris över en viss period. Exempel på erbjudanden kan vara rabatterat pris eller lägre kostnad för utrustning. Uppsägningstiden varierar beroende på när avtalet tecknades.

Om du tecknade abonnemanget innan 1 maj 2014 gäller tre kalendermånaders uppsägningstid. Om avtalet tecknades efter 1 maj 2014 gäller en månads uppsägningstid. På Mina sidor kan du se bindnings- och uppsägningstid för just ditt abonnemang.

Logga in på Mina sidor

Till Mina sidor

Om du har bindningstid kvar på ditt abonnemang kan du säga upp det innan bindningstiden har gått ut. Du debiteras då för kvarvarande abonnemangsavgift.

Se bindningstid på Mina sidor
Avsluta abonnemang

Avtal med Telia och de allra flesta större operatörer säger Com Hem upp åt dig i samband med nummerflytten. Om du inte har Telia och känner dig osäker föreslår vi att du kontaktar operatören själv och kontrollerar.
Säger du upp ditt avtal själv är det viktigt att du inte gör det före datumet för nummerflytten (datumet står i bekräftelsebrevet från Com Hem), eftersom det inte går att flytta numret om det sagts upp för tidigt. 

De analoga sändningarna utgick den 8 september 2020. Läs mer här.

Om du bor i villa är det du som är fastighetsägare och då står du för avtalet på grundutbudet. Uppsägningstiden varierar beroende på när avtalet tecknades. Se avtalsvillkoren du fick i samband med beställning.

Om du bor i en hyreslägenhet eller i en bostadsrätt är det din fastighetsägare/bostadsrättsförening som står för avtalet på grundutbudet och därför kan du inte säga upp det.

Kontakta Kundservice
Mer information om grundutbudet

Har du köpt utrustningen (router eller digitalbox) i samband med ett abonnemang eller en kampanj är utrustningen din när abonnemangets bindningstid har löpt ut.

Lånar du din utrustning ska denna skickas tillbaka till Com Hem när ditt abonnemang upphör. Vi kommer skicka en returfraktsedel så att du utan kostnad kan skicka tillbaka utrustningen. Fraktsedeln klistrar du fast på paketet och sedan är det bara att skicka tillbaka utrustningen till oss. Kontakta oss på Kundservice om du saknar returfraktsedel.

Avsluta abonnemang
Kontakta Kundservice

Har du en annan fråga?