Betalningssätt

Hos Com Hem kan du själv välja hur du vill betala dina fakturor. Betalar du via autogiro eller e-faktura spar du papper samtidigt som du slipper kostnaden för pappersfakturan.

Välj betalningssätt som passar dig

 • Autogiro
  Med autogiro dras summan automatiskt varje månad, du behöver inte göra någonting. Med autogiro slipper du faktureringsavgift.
  Kom igång med autogiro

 • Elektronisk faktura (e-faktura)
  E-faktura beställer du själv via din internetbank. E-fakturan skickas direkt till din bank och du får ett meddelande om att du fått en ny faktura när du loggar in. Det enda du behöver göra är att kontrollera och godkänna betalningen. Med e-faktura slipper du faktureringsavgift.

 • Pappersfaktura
  Pappersfakturan skickas hem till dig en gång i månaden om du inte ansökt om något annat betalsätt. Fakturan landar i god tid innan förfallodagen. Väljer du att betala via pappersfaktura kostar det 45 kr extra i månaden. Faktureringsavgiften täcker våra kostnader för fakturautskrift och porto.

Plus- och Bankgiro

Inbetalningar till Com Hem ska ske till något av följande Plus- eller Bankgironummer:

Plusgiro: 4779202-3
Bankgiro: 5361-1737

Från ett utländskt konto

För att betala från ett utländskt konto behöver du dessa uppgifter:

Com Hem
Iban: SE51 9500 0099 6034 4779 2023
Swift/BIC: NDEASESS

Kontakta din bank för att ta reda på hur du ska gå till väga med inbetalningen.

Frågor och svar

Autogiro ändrar du enklast genom din internetbank. Om du har problem med att hitta oss på din internetbank så finns vi under branschen "kabel-tv" eller så går det bra att söka på Com Hem som mottagarnamn.

Kontakta din bank för att avsluta ditt autogiro eller din e-fakturering.

Ja, om du betalar via pappersfaktura tillkommer ett tillägg för pappersfaktura i form av en faktureringsavgift på 45 kr. Faktureringsavgiften täcker våra kostnader för fakturautskrift och porto.

Du sparar 540 kr per år om du istället väljer att betala via autogiro eller e-faktura.

Mer om autogiro och e-faktura

På Mina sidor kan du se obetalda och tidigare, betalda fakturor. Här hittar du OCR-nummer och andra uppgifter som behövs för att betala aktuell faktura.

Till Mina sidor

Fakturans är utformad för att du snabbt ska hitta uppgifter som totalbelopp och datum för betalning - saker man ofta tittar efter. Vi har tagit fram en fakturaguide som beskriver vår faktura på ett övergripande sätt.

Fakturaguide
Logga in på Mina sidor för att se dina fakturor

Om du glömt att betala din faktura är det viktigt att du kontaktar vår Kundservice så fort som möjligt. Hinner fakturan förfalla skickar vi en påminnelsefaktura. Cirka 18-20 dagar efter förfallodatum lämnar vi över ärendet till vårt inkassoföretag. Om pengarna inte betalats in trots inkasso och stängning avslutas abonnemanget cirka 90 dagar från förfallodatum.

Logga in på Mina sidor för att se dina fakturor
Kontakta Kundservice

Mer om kravstegen

Har du en annan fråga?