Flytt och adressändring

Ska du flytta kan du kontrollera om det går att flytta med ditt abonnemang till din nya adress. Du kan även välja att kostnadsfritt överlåta ditt abonnemang, om du exempelvis har bindningstid kvar.

Flytt till en Com Hem-ansluten adress

Flyttar du till en adress som är Com Hem-ansluten, och som kan leverera samma tjänster, kan du utan problem ta med din utrustning och koppla in på den nya adressen efter att du anmält din flytt till oss.
Kontrollera om nya adressen är Com Hem-ansluten.

Adressändringen anmäler du enkelt och kostnadsfritt via Mina sidor. Om du gör en adressändring via vår Kundservice tar vi ut en administrativ avgift på 249 kr.

Flytt till en adress som inte är Com Hem-ansluten

Är inte adressen du flyttar till Com Hem-ansluten behöver du tyvärr avsluta ditt abonnemang hos oss.

Frågor och svar

Dina kontaktuppgifter ändrar du enkelt på Mina sidor. Läs mer om vad du kan göra på Mina sidor här.

Logga in på Mina sidor

På Mina sidor kan du enkelt och kostnadsfritt ändra och uppdatera din adress. Om du gör en adressändring via vår Kundservice tar vi ut en administrativ avgift på 249 kr.

Läs mer om flytt- och adressändring
Logga in på Mina sidor

Din adressändring anmäler du enkelt och kostnadsfritt via Mina sidor. Om du gör en adressändring via vår Kundservice tar vi ut en administrativ avgift på 249 kr.

Logga in på Mina sidor
Läs mer om flytt- och adressändring

Nej, det är helt kostnadsfritt att göra din adressändring via Mina sidor. Väljer du att istället göra adressändringen genom att kontakta vår Kundservice tar vi ut en administrativ avgift på 249 kronor.

Logga in på Mina sidor

För att ta reda på vilka tjänster som finns i fastigheten du bor i kan du söka på din adress. Skriv in din adress, starta sökningen och så får du reda på vilka tjänster du kan teckna.

Adressök

Vi skickar dina fakturor till den adress som du har meddelat oss vid tecknandet av abonnemanget. Om du flyttar behöver du meddela oss den nya adressen och det kan du göra endera via Mina sidor eller kontakta Kundservice.

För mer information om eftersändning av post hänvisar vi dig till adressandring.se.

Logga in på Mina sidor
Kontakta Kundservice

Ja, om du flyttar inom samma riktnummerområde. Flyttar du utanför det området får du ett nytt nummer, precis som hos andra operatörer.

Har du en annan fråga?