Kom igång med Com Hem Cloud

Vår molntjänst Com Hem Cloud ger dig obegränsat utrymme för dina bilder. Här kan du lagra hur mycket du vill på samma ställe. Där kan du lägga upp och komma åt dina bilder, filmer och andra filer från alla dina enheter.

Com Hem Cloud i olika enheter

När du beställt Com Hem Cloud så får du en orderbekräftelse via mejl. Därefter kan du antingen ladda ned klienten till datorn (PC och Mac) eller ladda ner appen till mobil eller surfplatta (Android eller iOS). För att komma igång loggar du in med ditt kundnummer och lösenord för Mina sidor alternativt ditt personnummer och Mobilt BankID.

Ladda ner klient

Windows
Mac
Android
iOS

Frågor och svar

Det är lätt att dela filerna som du har lagrat i vår molntjänst Com Hem Cloud. Du kan välja om du vill dela enstaka filer, en hel mapp eller foton. Dela dom direkt genom webbsidan eller genom att använda din nedladdade app på telefon eller surfplatta eller på den nedladdade klienten på din dator.

Ladda ner Com Hem Cloud till din PC.
Ladda ner Com Hem Cloud till din Mac
Ladda ner app till Android
Ladda ner app till iOS

Du kan lätt hitta dina filer via klienten på datorn eller via webbsidan cloud.comhem.se.

Ladda ner Com Hem Cloud till din PC
Ladda ner Com Hem Cloud till din Mac

Att "göra en backup" betyder att du gör en kopia av innehållet på din dator. Du väljer om du vill göra en backup av allt innehåll eller delar av det. Du kan göra en backup på de flesta filer som till exempel bilder, videos, dokument och musik.

Du kan välja att göra en kopia som du sparar på en annan hårddisk eller lägga en kopia i molnet via till exempel en molntjänst som Com Hem Cloud.

Mer om Com Hem Cloud

Om någonting skulle hända den enhet där dina filer är lagrade riskerar du att förlora dom för alltid. Vi rekommenderar därför alltid att du sparar viktiga filer och bilder på minst två ställen för att vara helt säker på att inte bli av med något. Spara till exempel dina favoritbilder på både Com Hem Cloud och på din egen hårddisk.

Mer om Com Hem Cloud

Om du väljer att ha din telefon synkroniserad med vår molntjänst Com Hem Cloud blir alla bilder du tar automatiskt uppladdade och lagrade i molnet. Om din telefon går sönder eller blir stulen har du allting tryggt lagrat hos oss.

Mer om Com Hem Cloud

Har du en annan fråga?