Hantera e-post

Hur du kan hantera din e-post via Mina sidor.

Läs e-post direkt i webbläsaren med webmail

Det enklaste sättet att komma åt din e-post är att logga in via en webbläsare i din dator, mobil eller surfplatta. Du behöver inte ladda ner något eller ändra några inställningar och det fungerar på alla internetanslutna enheter.

Du hittar länk till webmailen och guide här intill.

Hantera din e-post i e-postaprogram eller app

Du kan läsa din e-post i mobiltelefonen, antingen via mobilens webbläsare eller genom inbyggt e-postprogram/e-postappen som finns i de flesta mobiltelefoner.

Vill du använda ett e-postprogram på din dator eller i din mobil har vi stöd för de vanligaste varianterna. För att använda ett e-postprogram behöver du göra en del inställningar och dem hittar du i guiderna här intill.

Frågor och svar

Börja med att kontrollera att du är ansluten till internet. Har du konstaterat att din uppkoppling fungerar men ändå upplever problem bör du kontrollera kontoinställningarna i ditt e-postprogram.

Kontoinställningar e-postprogram

Skräppost, eller spam som det även kallas, är ett problem för de flesta av oss som använder e-post. Med spam menas alla e-postmeddelanden som fyller upp inkorgen mot din vilja. Det handlar oftast om reklamutskick och liknande.

Mer om spam

Efter tio misslyckade inloggningsförsök spärras ditt e-postkonto tillfälligt. Efter cirka 60 minuter öppnas kontot och du får möjliget att logga in igen.

Om du glömt bort lösenordet kan du beställa ett nytt genom Mina sidor.

Mina sidor

Storleken på e-postlådorna är 100 MB. Det går tyvärr inte att köpa till extra utrymme utöver det som ingår i abonnemanget.

Ja, du kan läsa din e-post via mobiltelefonen. För att konfigurera telefonen använder du dig av de e-postuppgifter som finns på din värdehandling. För vidare hjälp med konfigureringen kontaktar du din mobiloperatör.

Du kan även använda vår Webmail för att komma åt mailen från en annan dator. Logga in med dina användaruppgifter för e-posten, som står på din värdehandling.

Webmail

Om din e-postlåda blir full måste du gå in och tömma den. Det gör du enklast genom att öppna Internet Explorer och gå in på sidan nedan. Logga in med ditt användarnamn och lösenord som finns på din värdehandling.

Markera breven som ligger i 'Inkorgen' och flytta dem till 'Papperskorgen'. Klicka på 'Papperskorg' och sedan på 'Töm papperskorg'.

https://webmail.comhem.se

Max storlek på utgående/inkommande meddelande: 50MB
Max storlek på utgående meddelande via webbmail: 10MB
Max 500 mottagare under 15 minuter period
Max 1000 mottagare under 1h period
Max 5000 mottagare under 24h period
(Överskrids gränsen så blockeras IP-adressen en timme)

Har du en annan fråga?