Säkerhetspaket

Vårt Säkerhetspaket gör att du enkelt får ett komplett skydd till din dator så att du kan känna dig trygg när du surfar på nätet, laddar ner filer eller tar emot e-postmeddelanden.

Våra olika paketeringar

Säkerhetspaket kommer alltid med ett grundskydd som innehåller ett virusskydd och en brandvägg. Med detta är du skyddad mot virus och andra typer av attacker mot din dator. Du kan även lägga till Säkerhetspaketet Plus för ytterligare funktioner samt Säkerhetspaketet Trio som gör det möjligt att installera Säkerhetspaketet på fler datorer.

Virusskydd för Mac

Innehåller virusskydd. Endast för Mac.

Säkerhetspaket

Innehåller virusskydd och brandvägg. Endast för Windows.

Säkerhetspaketet Plus

Innehåller antivirusskydd och brandvägg samt ett SPAM-filter och Föräldrakontroll. Med Föräldrakontroll kan du styra vilka hemsidor ditt barn kan besöka, se vilka hemsidor som besökts samt blockera tillgången till internet under vissa tider på dygnet. Endast för Windows.

Säkerhetspaketet Trio

Virusskydd, Säkerhetspaketet och Säkerhetspaketet Plus går att installera på en dator åt gången. Har du fler datorer hemma kan du komplettera med Trio, och kan då installera Säkerhetspaketet på totalt tre datorer.

Du kan enkelt beställa eller uppgradera ditt Säkerhetspaket på Mina sidor eller via vår Kundservice på telefon 90 222.

Hur du installerar Säkerhetspaketet

Windows

Ladda ner installationsfilen av Säkerhetspaketet för Windows. När du laddat ner filen dubbelklickar du på den för att påbörja installationen. Följ sedan anvisningarna på skärmen. Under installationen kommer programmet att fråga efter din produktnyckel. Denna produktnyckel har skickats till din e-postadress i samband med beställningen av Säkerhetspaketet.

Mac OS X

Ladda ner installationsfilen för Virusskydd för Mac. När du laddat ner filen dubbelklickar du på den för att packa upp den. Klicka sedan på den uppackade filen för att påbörja installationen. Följ sedan anvisningarna på skärmen. Under installationen av programmet kommer din produktnyckel att efterfrågas. Denna nyckel har skickats till din e-postadress i samband med beställningen av Com Hem Virusskydd.

Problem med Säkerhetspaket

Börja med att avinstallera Säkerhetspaketet och sedan installera det på nytt. Om problemet kvarstår efter att du genomfört en ominstallation vill vi att du kontaktar vår Kundservice för vidare support.

Vad som krävs av din dator

Windows 

Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2), Windows 7 och Windows 8/8.1

Systemkrav för Windows
Processor: Intel Pentium 4, 2 GHz eller snabbare.
Minne: 1 GB eller mer.
Hårddisk: 800MB eller mer ledigt hårddiskutrymme.

Mac

OS X 10.6.8 eller senare

Systemkrav för Mac
Processor: Intel-processor
Minne: 1 GB eller mer.
Hårddisk: 250MB eller mer ledigt hårddiskutrymme.

Det här svaret hjälpte mig

Tack för att du hjälper oss att bli bättre