Multimediainstallation

Hemmabioinstallation

Att koppla in hemmabioutrustning och få detta att fungera med din tv kan ibland vara krångligt. Här får du hjälp med allt detta samt inkoppling av högtalare (max fem stycken). Givetvis får du hjälp med inställningar och funktionstest så att allt fungerar som det ska.

Vi kopplar helt enkelt in din anläggning och de kablar som behövs så att du har ett fungerande system (se tillval för ytterligare installationer). Du tillhandahåller nödvändiga kablar för de komponenter som ska installeras som exempelvis högtalarkabel.

Pris: 995 kr

Tillval till hemmabioinstallation            

  • Montering av vägghögtalare 139 kr/styck
  • Kabeldragning i klammer 579 kr
  • Kabeldragning i list 949 kr

Montering av vägg-tv

En platt-tv kan väga rätt så mycket och är inte det lättaste att montera på vägg. Med detta alternativ hjälper vi dig att montera din platt-tv på väggen och det utförs på ett korrekt sätt med rätt verktyg för att garantera säkert fäste. Själva väggfästet tillhandahåller du själv. Dessa finns att köpa i samtliga större butiker som säljer platt-tv.

Du får även hjälp med att ansluta din digitalbox samt kanalinstallation och inställning av ljud och bild.

Installation mot internet samt kringutrustning ingår ej.

Pris: 1095 kr

Datorinstallation

Med detta alternativ hjälper vi dig att koppla in din dator, skärm, tangentbord och mus. Du får även hjälp med att ansluta din dator till internet via trådlös anslutning eller med nätverkskabel.

Om det är så att din dator inte har något operativsystem installerat (exempelvis Windows) så hjälper vi dig även med det.

Du tillhandahåller nödvändig programvara och licenser.

Pris: 995 kr

Tillval till datorinstallation

  • Installation av programvara (exempelvis Office-paketet) 579 kr/styck. Du tillhandahåller nödvändig programvara och licenser.
  • Installation av kringutrustning (exempelvis scanner eller skrivare) 579 kr/styck.

Projektorinstallation

Att koppla in en projektor och fästa denna på ett snyggt sätt i taket är ingen enkel match. Här hjälper vi dig från start med att packa upp all utrustning och koppla in din projektor. Givetvis fäster själva projektorn (vanligtvis i taket) samt duken på ett korrekt sätt. För att ditt vardagsrum/biorum ska vara så snyggt som möjligt ingår även kabeldragning med list (max 15 meter).

Du ombesörjer att all nödvändig material/utrustning finns på plats som exempelvis HDMI-kabel i tillräcklig längd.

Pris: 3195 kr

Installation av spelkonsoll

Med detta alternativ får du hjälp att koppla in din spelkonsoll (exempelvis Playstation eller Xbox). Om du har trådlös internetanslutning hemma hjälper vi dig även att ansluta din konsoll till internet.

Pris: 795 kr

Förlängning av telefonuttag eller nätverksuttag

Det finns tillfällen då uttag inte riktigt sitter där man vill ha dom. Ingen fara, vi hjälper dig att dra kabel från ett uttag eller ett modem till ett annat rum eller en annan plats i samma rum (Tele/CAT-kabel, max 15 meter). Om dragningen kräver en genomborrning i en vägg så ingår även en sådan. Vid behov kan vi även montera ett permanent uttag på den nya platsen. Materialet ingår i priset.

Tjänsten avser inte förlängning eller utökning av tv-uttag.

Pris: 1195 kr

Tillval till förlängning

  • Extra kabel, 15 meter 795 kr
  • Kabeldragning i list, 15 meter 300 kr

Det här svaret hjälpte mig

Tack för att du hjälper oss att bli bättre