Com Hem använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Genom att använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer om cookies

Jag förstår

För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Multimediainstallation

Hemmabioinstallation

Att koppla in hemmabioutrustning och få detta att fungera med din tv kan vara krångligt. Här får du hjälp med installation samt inkoppling av högtalare (max fem stycken). Du får även hjälp med inställningar och funktionstest.

Vi kopplar helt enkelt in din anläggning och de kablar som behövs för att du ska få ett fungerande system (se nedan för tillval av ytterligare installationer). Du tillhandahåller nödvändiga kablar för de komponenter som ska installeras exempelvis högtalarkabel.

Pris: 995:-

Tillval till hemmabioinstallation

• Montering av vägghögtalare 139:-/styck
  • Kabeldragning i klammer 579:-
  • Kabeldragning i list 949:-

Montering av vägg-tv

En platt-tv kan väga mycket och är inte det lättaste att montera på väggen. Med detta alternativ hjälper vi dig att montera din platt-tv på väggen. Det utförs på korrekt sätt med rätt verktyg för säkert fäste. Väggfästet tillhandahåller du själv. Samtliga större butiker som säljer platt-tv säljer även väggfäste.

Du får hjälp med att ansluta din digitalbox samt kanalinstallation och inställning av ljud och bild.

Installation mot internet samt kringutrustning ingår ej.

Pris: 1095:-

Datorinstallation

Med detta alternativ hjälper vi det med inkoppling av din dator samt skärm, tangentbord och mus. Du får hjälp med att ansluta din dator till internet trådlöst eller med nätverkskabel.

Om din dator saknar operativsystem (exempelvis Windows) så hjälper vi dig med det.

Du tillhandahåller nödvändig programvara och licenser.

Pris: 995:-

Tillval till datorinstallation

• Installation av programvara (exempelvis Office-paketet) 579:-/styck. Du tillhandahåller nödvändig programvara och licenser.
  • Installation av kringutrustning (exempelvis scanner eller skrivare) 579:-/styck.

Projektorinstallation

Att koppla in din projektor och fästa den på ett snyggt sätt i taket är inte enkelt. Här hjälper vi dig från start med att packa upp all utrustning och koppla in din projektor. För att ditt vardagsrum/biorum ska se snyggt ut ingår även kabeldragning med list (max 15 meter).

Du tillhandahåller all nödvändig utrustning och material (exempelvis tillräckligt lång HDMI-kabel).

Pris: 3195:-

Installation av spelkonsoll

Med detta alternativ får du hjälp att koppla in din spelkonsoll (exempelvis Playstation eller Xbox). Vi hjälper dig koppla upp dig mot internet trådlöst eller med nätverkskabel.

Pris: 795:-

Förlängning av telefonuttag eller nätverksuttag

Har du ett uttag som inte sitter där du vill att det ska sitta. Ingen fara, vi hjälper dig att kabel från ett uttag eller modem till ett annat rum eller en annan plats i samma rum (Tele/CAT-kabel, max 15 meter). Om dragningen kräven en genomborrning i en vägg så ingår det. Vid behov kan vi även montera ett permanent uttag på den nya platsen. Materialet ingår i priset.

Tjänsten avser inte förlängning eller utökning av tv-uttag.

Pris: 1195:-

Tillval till förlängning

• Extra kabel, 15 meter 795:-
  • Kabeldragning i list, 15 meter 300:-

Den här informationen hjälpte mig

Tack för att du hjälper oss att bli bättre