Com Hem använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Genom att använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer om cookies

Jag förstår

För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Hur fungerar min Motorola-box efter senaste uppdateringen?

Under december 2014 har On Demand tjänsterna avvecklats i samtliga Motorola-boxar. Avvecklingen gjordes bland annat med en mjukvaruuppdatering, nedan hittar du information om hur boxen fungerar med den nya mjukvaran.

Tv-guiden

För att komma åt Tv-guiden trycker du på ”Guide-knappen” på din Motorola fjärrkontroll. När du gör detta kommer du direkt åt din Tv-tablå.

Växla till andra menyer

För att komma åt övriga menyer i din Motorola-box trycker du först på guide-knappen. När du hamnat i Tv-tablån trycker du på guide-knappen en gång till.

Titta på eller administrera inspelade program

Boxmodellen Motorola VIP1963C är en inspelningsbar HDTV-box, vilket innebär att du kan spela in dina Tv-program på boxens hårddisk. Det går att spela in två program samtidigt, vilket också medför att du kan spela in ett program under tiden du tittar på ett annat.

För att komma åt dina inspelade Tv-program trycker du på knappen PLAY på Motorola fjärrkontrollen. Du kan sedan använda funktionsknapparna (röd, grön och blå knapp) på Motorola fjärrkontrollen för att administrera dina inspelningar enligt följande:

Röd – Ta bort inspelade program.

Grön – Gör en ny inspelning.

Blå – Sortera inspelningar efter kanal, kronologisk ordning eller längden på inspelningen.

Favoritkanaler

Du kan enkelt skapa en egen lista med dina favoritkanaler. När du gjort detta kommer endast de kanaler som du valt som favoriter att visas i Tv-guiden.

Välj dina favoritkanaler

• Tryck på guide-knappen på Motorola fjärrkontrollen
  • Markera den kanal du vill ha i din favoritlista
  • Tryck på Röd-knappen på Motorola fjärrkontrollen. Kanalnamnsfältet kommer då att markeras med ett hjärta som då visar att kanalen är tillagd som favorit.
  • Upprepa stegen ovan för varje kanal du vill lägga till i din favoritlista.

Visa din favoritlista

• Tryck på FAV-knappen på din Motorola fjärrkontroll.
  • Välj Favoritkanaler.

Kanalordning

Du kan med hjälp av funktionen Kanalordning ändra den ordning som Tv-kanalerna presenteras i Tv-guiden. Observera att du bara kan ändra i vilken ordning Tv-kanalerna visas i Tv-guiden, vilket innebär att kanalerna kommer att behålla sitt ursprungliga kanalplatsnummer.

Ändra kanalordning

1. Tryck på Guide-knappen på Motorola fjärrkontrollen.
  2. Tryck på Guide-knappen igen och välj sedan kugghjulssymbolen.
  3. Välj Kanalinställningar och sedan Kanalordning.
  4. Markera en Tv-kanal du vill ändra ordning på och tryck OK på Motorola fjärrkontrollen.
  5. Flytta kanalen med hjälp av navigeringsknapparna till önskad position och tryck sedan OK på Motorola fjärrkontrollen.
  6. Upprepa steg 4 och 5 ovan för att placera Tv-kanaler i den ordning du önskar.

Boxinställningar

För att komma till Boxinställningar trycker du först på Guide-knappen på din Motorola fjärrkontroll och sedan ytterligare en gång på Guide-knappen för att kunna ändra flik. Välj fliken med kugghjulssymbolen för att öppna Boxinställningar. Du kan nu göra följande inställningar:

AlternativInställningar du kan göra.
KanalinställningarÄndra i favoritlistan och den ordning Tv-kanalerna visas i Tv-guiden.
BoxinställningarÄndra språk-, bild- och ljudinställningar. Genomföra nya kanalsökningar och inställningar för inspelningsfunktionen (endast Motorola VIP1963C).
SäkerhetsinställningarLåsa kanaler, låsa hela boxen under bestämda tider samt ändra föräldrakoden (grundkod 0000).
Conax-informationTeknisk information om ditt abonnemang och programkort.
SysteminformationTeknisk information om digitalboxen.
FabriksinställningarNollställer samtliga inställningar i boxen.

Den här informationen hjälpte mig

Tack för att du hjälper oss att bli bättre