Kanalförändringar hos Com Hem

Com Hem lanserar nya kanaler med bland annat spännande film- och serieinnehåll, samt ett uppdaterat streamingpaket för tv-kunder. Det nya innehållet inkluderar bland annat premiumkanaler från V sport, series & film och Sveriges nya matkanal "Godare".

Vi är glada över att kunna meddela att vi nu har slutfört omstruktureringen av våra tv-paketeringar med nytt spännande innehåll. Det innebär nya kanaler och ett uppdaterat streamingpaket, ”Comhem Play+”, som innehåller mängder av filmer, serier och faktaprogram.

För dig som kund innebär detta att du får:

  • Film- och serieinnehåll från premiumkanaler så som V film action och V series automatiskt inkluderat i ditt kanalpaket.
  • Nya kanaler som lanseras för första gången på den svenska marknaden, såsom ”Godare”, Sveriges nya tv-kanal som helt och hållet fokuserar på mat.
  • Faktakanaler och innehåll ifrån starka kanaler så som H2 och Curiosity Steam.
  • Drama-, fakta- och barnprogram tillgängliga när och var du vill, ”on demand”.

Vissa kanaler utgår:

I samband med att vi gör den här omstruktureringen av våra tv-paket, och att vi nu har avslutat våra förhandlingar med Telia om TV4 och C More, kommer vissa kanaler att utgå. Läs mer nedan om vad som gäller för respektive tv-paket.

Välj ditt paket i listan nedan för att ta reda på vilket nytt innehåll du får tillgång till:

TV Silver
TV Silver+
TV Silver Flex
Digital-tv Medium 8 Favoriter
Digital-tv Large
Digital-tv Extra Large
TV Guld

Har du en annan fråga?