Kanalförändringar TV Guld

Det händer mycket på Com Hem. Vi vill att du ska ha det bästa och mest relevanta innehållet i din tv-tjänst och vi jobbar kontinuerligt med att förbättra vårt tv-utbud. Vi har därför lagt till nya kanaler i ditt abonnemang, samtidigt som några andra har utgått. Här nedan kan du läsa mer om det nya innehållet.

Tv-kanaler som redan tillkommit eller tillkommer i ditt paket

Logo-V-film-och-serier-6-kanaler
V series & film är ett premiumpaket där kanalerna V film premiere, V series, V film action, V film hits och V film family ingår. Dessutom ingår streamingtjänsten Viaplay. Med paketet V series & film får du överlägset störst utbud av de mest populära biofilmerna i USA och Sverige. Välj mellan de senaste filmpremiärerna, prisbelönta TV-serier och alla barnens favoriter. En stor del av V series & film innehållet kan du se via din Tv Hub, TiVo samt Comhem Play, utan att behöva passa någon tv-tablå. Allt detta premiuminnehåll från V series & film inklusive Viaplay (värde 219 kr/mån) läggs nu till i TV Guld.

Logo Godare blå-cirkel PRIMÄR
Godare är Sveriges nya TV-kanal som helt och hållet fokuserar på mat och är dedikerad till foodies i alla åldrar. Kanalen kommer sända en kombination av internationella matprogram från hela världen och nya, svenska matprogram för att inspirera hemmaköket på alla nivåer.

Logo - H2 HD - Hisotry - Kanalplatta
H2 är en naturlig förlängning av HISTORY, där information är underhållning, förmedlat på nya och överraskande sätt. Kanalens innehåll består av egenproducerade serier och program som ger ett djupare perspektiv på världshistorien.

Curiositysteam-logo-liten
Curiosity Stream är den prisbelönta destinationen för dokumentärserier och program som täcker alla ämnen, från utforskning av rymden till husdjurens hemliga liv. Med tusentals titlar, inklusive exklusiva original, levererar Curiosity Stream TV-program över hela spektrumet av den faktabaserade genren för att avmystifiera vetenskap, natur, historia, teknik, samhälle, livsstil med mera. Oavsett om du vill utforska Mars eller resa tillbaka till forntida civilisationer lägger Curiosity Stream till nya filmer och serier varje vecka, vilket ger dig möjlighet att djupdyka i dina favoritämnen och utforska nya territorier för att underhållas, upplysas och inspireras. Kanalen kommer lanseras innan sommaren.

Playinnehåll som tillkommit i ditt paket

Logo - Comhem Play - liten
Comhem Play+ är vår nya streamingtjänst där du kan se hundratals filmer, serier och dokumentärer från playtjänster som Paramount+, Fox+ och Nordisk Film+ med flera. Här kommer stora serietitlar som till exempel Vikings, Handmaid´s tales och de senaste storfilmerna som Rocketman blandas med exklusivt material som du bara kan se hos oss. Så klart hittar du också fantastiskt utbud av innehåll för barn som till exempel klassiker av Astrid Lindgren från SF Anytime, filmen Sune i fjällen från Nordisk Film+ och mycket mer. Comhem Play+ ingår i tjänsten TV Guld och du aktiverar den här.

logo-viaplay-liten
Viaplay är en streamingtjänst från Nent Group. I TV Guld får du tillgång till det film och serieinnehåll du har via kanalerna i ditt digital-tv-paket i Viaplay, och du kan ta med dig ditt innehåll vart du vill inom EU/ESS. Aktivera Viaplay med ditt kundnummer från Com Hem på signup.viaplay.se.

Tv-kanaler som inte längre ingår i ditt tv-paket

De kanaler som har utgått är Sportkanalen, SF-kanalen, TV4 Guld, TV4 Fakta och TV4 Film. Sportkanalen och SF Kanalen finns även fortsättningsvis tillgängliga via paketeringarna från C More.

Frågor och svar

Just nu bjuder vi befintliga kunder på Comhem Play+ 12 månader fritt. Därefter kostar tjänsten 69 kr/mån. I TV Guld ingår Comhem Play+ och det innebär att tjänsten fortsätter efter den fria perioden.

De flesta kanalerna har vi lanserat i början av april. Vissa kommer lanseras något senare i april månad.

Du ska ha fått tillgång till kanalerna automatiskt.

Om du som har TV Guld också har V series & film obundet via Com Hem kommer det att avslutas och kostnaden att försvinna från 1 juni eftersom att V series & film nu börjar ingå i TV Guld. Är det bundet så kommer den ändringen att ske efter att bindningstiden gått ut.

Om du som har TV Guld också har V premium obundet via Com Hem kommer det att ändras till V sport och kostnaden att bli den för V Sport från 1 juni eftersom att V series & film nu börjar ingå i TV Guld. Är det bundet så kommer den ändringen att ske efter att bindningstiden gått ut.

Du aktiverar ditt konto genom att ange ditt kundnummer från Com Hem på https://signup.viaplay.se/comhem.

Har du en annan fråga?