Kanalförändringar Digital-tv Large

Det händer mycket på Com Hem. Vi vill att du ska ha det bästa och mest relevanta innehållet i din tv-tjänst och vi jobbar kontinuerligt med att förbättra vårt tv-utbud. Vi har därför lagt till nya kanaler i ditt abonnemang, samtidigt som några andra har utgått. Här nedan kan du läsa mer om det nya innehållet. Utöver kanalerna nedan har HD-versionen av en mängd befintliga kanaler tillkommit.

Tv-kanaler som redan tillkommit eller tillkommer i ditt paket

Logo-V-series-HD-POS
V series är en renodlad seriekanal. Här ser du nordiskt drama, de senaste amerikanska produktionerna, spännande kriminalserier, humor och klassiska serier från förr. Originalproducerade serier från Viaplay har premiär samtidigt på V series. Kanalen visar både prisbelönta internationella serier och svenska och nordiska originalproduktioner som Älska mig, Heder, Fixi i Playland och Food & Fire med Niklas Ekstedt.

Logo-V-film-action-HD-POS
V film action ger dig de bästa actionfilmerna från hela världen. De största actionhjältarna och spännande thrillers och rysare ger dig en adrenalinkick varje kväll. En kanal för alla som gillar fartfylld action, thrillers och drama. På V film action får du 100% adrenalin, explosioner, biljakter och spänning.

Logo - Investigation discovery - liten
Investigation Discovery är kanalen för alla som älskar äkta brottsmysterier. ID berättar om sanna mysterier, följer djuplodande brottsutredningar och låter tittaren komma närmare hjärtskärande fall. ID - en kanal med mörka brott och äkta spänning.

Logo - BBC Earth - liten
BBC Earth vill inspirera dig genom att visa de otroliga underverk som finns i vårt universum. Följ med på en spännande upptäcktsresa, från den minsta varelse under mikroskop till rymdens oändlighet.

Dessutom tillkommer HD-versioner av en mängd befintliga kanaler.

Prova Comhem Play+ i ett helt år

Comhem Play+ är vår nya streamingtjänst där du kan se hundratals filmer, serier och dokumentärer från playtjänster som Paramount+, Fox+ och Nordisk Film+ med flera. Här kommer stora serietitlar som till exempel Vikings, Handmaid´s tales och de senaste storfilmerna som Rocketman blandas med exklusivt material som du bara kan se hos oss. Så klart hittar du också fantastiskt utbud av innehåll för barn som till exempel klassiker av Astrid Lindgren från SF Anytime, filmen Sune i fjällen från Nordisk Film+ och mycket mer. Är du kund hos Com Hem bjuder vi på Comhem Play+ i ett år (ord. pris 69 kr/mån). Läs mer här.

Tv-kanaler som inte längre ingår i ditt tv-paket

De kanaler som har utgått är TV4 Guld, TV4 Fakta och TV4 Film.

Har du en annan fråga?