Kanalförändringar Digital-tv Medium 8 Favoriter

Det händer mycket på Com Hem. Vi vill att du ska ha det bästa och mest relevanta innehållet i din tv-tjänst och vi jobbar kontinuerligt med att förbättra vårt tv-utbud. Vi har därför lagt till nya kanaler i ditt abonnemang, samtidigt som några andra har utgått. Här nedan kan du läsa mer om det nya innehållet.

Tv-kanaler som redan tillkommit i ditt paket

Logo - Godare - liten
Godare är Sveriges nya TV-kanal som helt och hållet fokuserar på mat och är dedikerad till foodies i alla åldrar. Kanalen kommer sända en kombination av internationella matprogram från hela världen och nya, svenska matprogram för att inspirera hemmaköket på alla nivåer.

Tv-kanaler som redan tillkommit eller tillkommer som valbara kanaler i ditt paket

Logo - H2 HD - Hisotry - Kanalplatta
H2 är en naturlig förlängning av HISTORY, där information är underhållning, förmedlat på nya och överraskande sätt. Kanalens innehåll består av egenproducerade serier och program som ger ett djupare perspektiv på världshistorien.

Logo-V-series-HD-POS
V series är en renodlad seriekanal. Här ser du nordiskt drama, de senaste amerikanska produktionerna, spännande kriminalserier, humor och klassiska serier från förr. Originalproducerade serier från Viaplay har premiär samtidigt på V series. Kanalen visar både prisbelönta internationella serier och svenska och nordiska originalproduktioner som Älska mig, Heder, Fixi i Playland och Food & Fire med Niklas Ekstedt.

Logo-V-film-action-HD-POS
V film action ger dig de bästa actionfilmerna från hela världen. De största actionhjältarna och spännande thrillers och rysare ger dig en adrenalinkick varje kväll. En kanal för alla som gillar fartfylld action, thrillers och drama. På V film action får du 100% adrenalin, explosioner, biljakter och spänning.

Curiositysteam-logo-liten
Curiosity Stream är den prisbelönta destinationen för dokumentärserier och program som täcker alla ämnen, från utforskning av rymden till husdjurens hemliga liv. Med tusentals titlar, inklusive exklusiva original, levererar Curiosity Stream TV-program över hela spektrumet av den faktabaserade genren för att avmystifiera vetenskap, natur, historia, teknik, samhälle, livsstil med mera. Oavsett om du vill utforska Mars eller resa tillbaka till forntida civilisationer lägger Curiosity Stream till nya filmer och serier varje vecka, vilket ger dig möjlighet att djupdyka i dina favoritämnen och utforska nya territorier för att underhållas, upplysas och inspireras. Kanalen kommer lanseras innan sommaren.

Prova Comhem Play+ i ett helt år

Comhem Play+ är vår nya streamingtjänst där du kan se hundratals filmer, serier och dokumentärer från playtjänster som Paramount+, Fox+ och Nordisk Film+ med flera. Här kommer stora serietitlar som till exempel Vikings, Handmaid´s tales och de senaste storfilmerna som Rocketman blandas med exklusivt material som du bara kan se hos oss. Så klart hittar du också fantastiskt utbud av innehåll för barn som till exempel klassiker av Astrid Lindgren från SF Anytime, filmen Sune i fjällen från Nordisk Film+ och mycket mer. Är du kund hos Com Hem bjuder vi på Comhem Play+ i ett år (ord. pris 69 kr/mån). Läs mer här.

Tv-kanaler som inte längre ingår i ditt tv-paket

De kanaler som har utgått som valbara kanaler är Sportkanalen, SF-kanalen, TV4 Fakta, TV4 Film och TV4 Guld. Sportkanalen och SF Kanalen finns även fortsättningsvis tillgängliga via paketeringarna från C More. Dessutom finns Sportkanalen och SF-Kanalen att köpa som tillvalskanal till det befintliga tv-paketet för 29 kr/månad och kanal.

Har du en annan fråga?