Kanalförändringar TV Silver

Det händer mycket på Com Hem. Vi vill att du ska ha det bästa och mest relevanta innehållet i din tv-tjänst och vi jobbar kontinuerligt med att förbättra vårt tv-utbud. Vi har därför lagt till nya kanaler i ditt abonnemang, samtidigt som några andra har utgått. Här nedan kan du läsa mer om det nya innehållet.

Tv-kanaler som redan tillkommit eller tillkommer i ditt paket

Logo-V-series-HD-POS
V series är en renodlad seriekanal. Här ser du nordiskt drama, de senaste amerikanska produktionerna, spännande kriminalserier, humor och klassiska serier från förr. Originalproducerade serier från Viaplay har premiär samtidigt på V series. Kanalen visar både prisbelönta internationella serier och svenska och nordiska originalproduktioner som Älska mig, Heder, Fixi i Playland och Food & Fire med Niklas Ekstedt.

Logo-V-film-action-HD-POS
V film action ger dig de bästa actionfilmerna från hela världen. De största actionhjältarna och spännande thrillers och rysare ger dig en adrenalinkick varje kväll. En kanal för alla som gillar fartfylld action, thrillers och drama. På V film action får du 100% adrenalin, explosioner, biljakter och spänning.

Logo Godare blå-cirkel PRIMÄR
Godare är Sveriges nya TV-kanal som helt och hållet fokuserar på mat och är dedikerad till foodies i alla åldrar. Kanalen kommer sända en kombination av internationella matprogram från hela världen och nya, svenska matprogram för att inspirera hemmaköket på alla nivåer.

Curiositysteam-logo-liten
Curiosity Stream är den prisbelönta destinationen för dokumentärserier och program som täcker alla ämnen, från utforskning av rymden till husdjurens hemliga liv. Med tusentals titlar, inklusive exklusiva original, levererar Curiosity Stream TV-program över hela spektrumet av den faktabaserade genren för att avmystifiera vetenskap, natur, historia, teknik, samhälle, livsstil med mera. Oavsett om du vill utforska Mars eller resa tillbaka till forntida civilisationer lägger Curiosity Stream till nya filmer och serier varje vecka, vilket ger dig möjlighet att djupdyka i dina favoritämnen och utforska nya territorier för att underhållas, upplysas och inspireras. Kanalen kommer lanseras innan sommaren.

Logo - H2 HD - Hisotry - Kanalplatta
H2 är en naturlig förlängning av HISTORY, där information är underhållning, förmedlat på nya och överraskande sätt. Kanalens innehåll består av egenproducerade serier och program som ger ett djupare perspektiv på världshistorien.

Logo - Natgeo wild HD - liten
National Geographic Wild är en naturkanal för hela familjen från världsberömda National Geographic. Här sänds högkvalitativa och underhållande faktaprogram om allt som rör djur och natur.

Logo - Investigation discovery - liten
Investigation Discovery är kanalen för alla som älskar äkta brottsmysterier. ID berättar om sanna mysterier, följer djuplodande brottsutredningar och låter tittaren komma närmare hjärtskärande fall. ID - en kanal med mörka brott och äkta spänning.

Logo - Nickelodeon - liten
Nickelodeon är en kanal för barn mellan 2–14 år som visar program med pedagogiskt innehåll i form av tecknade serier och komedier. För de minsta tittarna visas serier som lär barnen problemlösning och logiskt tänkande.
Logo - nick jr - liten

Nick Jr är en renodlad barnkanal som riktar sig till barn i åldern 2-6 år. Nick Jr:s utbud består av pedagogiska och underhållande serier för de allra minsta, bland annat Dora Utforskaren, Bubble Guppies och Paw Patrol.
Logo-Nicktoons-liten
Nick Toons är en barnkanal med tecknad underhållning för barn i åldern 5-12 år.

Logo Nick+ liten
Nick+ är ett playbibliotek för barn, där kanalerna Nickelodeon, Nick Jr och Nicktoons samlar både nya program och klassiker.

Logo - VH1 - liten
VH1 är en Europeisk musikkanal för alla som gillar bra musik. Här visas musikvideos från alla tider, både klassiska 90-talsrökare och de senaste hitsen från listorna.

Logo - CNBC - liten
CNBC är en internationell nyhetskanal som specialiserat sig på ekonomi- och affärsnyheter. Sänder populära talkshower sent på kvällen och under helgerna sänds även sport, framför allt golf.

Playinnehåll som tillkommit i ditt paket

Logo Nick+ liten
Nick+ är ett playbibliotek för barn, där kanalerna Nickelodeon, Nick Jr och Nicktoons samlar både nya program och klassiker.

Prova Comhem Play+ i ett helt år

Comhem Play+ är vår nya streamingtjänst där du kan se hundratals filmer, serier och dokumentärer från playtjänster som Paramount+, Fox+ och Nordisk Film+ med flera. Här kommer stora serietitlar som till exempel Vikings, Handmaid´s tales och de senaste storfilmerna som Rocketman blandas med exklusivt material som du bara kan se hos oss. Så klart hittar du också fantastiskt utbud av innehåll för barn som till exempel klassiker av Astrid Lindgren från SF Anytime, filmen Sune i fjällen från Nordisk Film+ och mycket mer. Är du kund hos Com Hem bjuder vi på Comhem Play+ i ett år (ord. pris 69 kr/mån). Läs mer här.

Tv-kanaler som inte längre ingår i ditt tv-paket

De kanaler som har utgått är Sportkanalen, SF-kanalen, TV4 Fakta och TV4 Guld. Sportkanalen och SF Kanalen finns även fortsättningsvis tillgängliga via paketeringarna från C More.

Frågor och svar

De flesta kanalerna har vi lanserat i början av april. Vissa kommer lanseras något senare i april månad.

Du ska ha fått tillgång till kanalerna automatiskt.

Har du en annan fråga?