Kanalförändringar TV Silver+

Det händer mycket på Com Hem. Vi vill att du ska ha det bästa och mest relevanta innehållet i din tv-tjänst och vi jobbar kontinuerligt med att förbättra vårt tv-utbud. Vi har därför lagt till nya kanaler i ditt abonnemang, samtidigt som några andra har utgått. Här nedan kan du läsa mer om det nya innehållet.

Tv-kanaler som redan tillkommit eller tillkommer i ditt paket

Logo-V-series-HD-POS
V series är en renodlad seriekanal. Här ser du nordiskt drama, de senaste amerikanska produktionerna, spännande kriminalserier, humor och klassiska serier från förr. Originalproducerade serier från Viaplay har premiär samtidigt på V series. Kanalen visar både prisbelönta internationella serier och svenska och nordiska originalproduktioner som Älska mig, Heder, Fixi i Playland och Food & Fire med Niklas Ekstedt.

Logo-V-film-action-HD-POS
V film action ger dig de bästa actionfilmerna från hela världen. De största actionhjältarna och spännande thrillers och rysare ger dig en adrenalinkick varje kväll. En kanal för alla som gillar fartfylld action, thrillers och drama. På V film action får du 100% adrenalin, explosioner, biljakter och spänning.

Logo - Viasat Nature - liten
Viasat Nature är en kanal som visar högkvalitativa naturdokumentärer från bland annat BBC, och passar hela familjen. I playbiblioteket ser du ett urval av kanalens tablåsända programutbud.

Logo - Discovery Science - liten
Discovery Science är en kanal som handlar om teknik, vetenskap och forskning. Här sänds program om allt från rymdteknik och biologi till populärvetenskap och praktisk forskning.

Logo - Investigation discovery - liten
Investigation Discovery är kanalen för alla som älskar äkta brottsmysterier. ID berättar om sanna mysterier, följer djuplodande brottsutredningar och låter tittaren komma närmare hjärtskärande fall. ID - en kanal med mörka brott och äkta spänning.

Logo - BBC Earth - liten
BBC Earth vill inspirera dig genom att visa de otroliga underverk som finns i vårt universum. Följ med på en spännande upptäcktsresa, från den minsta varelse under mikroskop till rymdens oändlighet.

Logo - VH1 - liten
VH1 är en Europeisk musikkanal för alla som gillar bra musik. Här visas musikvideos från alla tider, både klassiska 90-talsrökare och de senaste hitsen från listorna.

Logo - CNBC - liten
CNBC är en internationell nyhetskanal som specialiserat sig på ekonomi- och affärsnyheter. Sänder populära talkshower sent på kvällen och under helgerna sänds även sport, framför allt golf.

Logo Godare blå-cirkel PRIMÄR
Godare är Sveriges nya TV-kanal som helt och hållet fokuserar på mat och är dedikerad till foodies i alla åldrar. Kanalen kommer sända en kombination av internationella matprogram från hela världen och nya, svenska matprogram för att inspirera hemmaköket på alla nivåer.

Logo - H2 HD - Hisotry - Kanalplatta
H2 är en naturlig förlängning av HISTORY, där information är underhållning, förmedlat på nya och överraskande sätt. Kanalens innehåll består av egenproducerade serier och program som ger ett djupare perspektiv på världshistorien.

Curiositysteam-logo-liten
Curiosity Stream är den prisbelönta destinationen för dokumentärserier och program som täcker alla ämnen, från utforskning av rymden till husdjurens hemliga liv. Med tusentals titlar, inklusive exklusiva original, levererar Curiosity Stream TV-program över hela spektrumet av den faktabaserade genren för att avmystifiera vetenskap, natur, historia, teknik, samhälle, livsstil med mera. Oavsett om du vill utforska Mars eller resa tillbaka till forntida civilisationer lägger Curiosity Stream till nya filmer och serier varje vecka, vilket ger dig möjlighet att djupdyka i dina favoritämnen och utforska nya territorier för att underhållas, upplysas och inspireras. Kanalen kommer lanseras innan sommaren.

Playinnehåll som tillkommit i ditt paket

Logo-Paramount-Plus-liten
Paramount+ är en playtjänst som exklusivt erbjuder de senaste filmerna från Paramount Pictures inom ett år efter biopremiären. Dessutom erbjuder tjänsten en ny Paramount Evergreen varje vecka och en bred katalog över prisbelönta filmer och klassiker samt barnfilmer. Med Paramount+ kan du också se mängder av kvalitetsserier och du får också tillgång till över 1400 avsnitt av populära serier från Paramount Network, MTV, Comedy Central och Channel 5 UK.

Prova Comhem Play+ i ett helt år

Comhem Play+ är vår nya streamingtjänst där du kan se hundratals filmer, serier och dokumentärer från playtjänster som Paramount+, Fox+ och Nordisk Film+ med flera. Här kommer stora serietitlar som till exempel Vikings, Handmaid´s tales och de senaste storfilmerna som Rocketman blandas med exklusivt material som du bara kan se hos oss. Så klart hittar du också fantastiskt utbud av innehåll för barn som till exempel klassiker av Astrid Lindgren från SF Anytime, filmen Sune i fjällen från Nordisk Film+ och mycket mer. Är du kund hos Com Hem bjuder vi på Comhem Play+ i ett år (ord. pris 69 kr/mån). Läs mer här.

Tv-kanaler som inte längre ingår i ditt tv-paket

De kanaler som har utgått är Sportkanalen, SF-kanalen, TV4 Guld, TV4 Fakta och TV4 Film. Sportkanalen och SF Kanalen finns även fortsättningsvis tillgängliga via paketeringarna från C More.

Frågor och svar

De flesta kanalerna har vi lanserat i början av april. Vissa kommer lanseras något senare i april månad.

Du ska ha fått tillgång till kanalerna automatiskt.

Har du en annan fråga?