Priser för mobiltelefoni i utlandet

Här hittar du alla priser som gäller när du ringer utomlands från Sverige, samt när du ringer, skickar sms eller surfar och är i utlandet.

Utlandspriser mobilt

Vad kostar det att ringa, smsa och surfa till, från och inom ett land? Kolla in prislistan nedan:
- Priser för utlandet

Utlandspriser vid uppkoppling mot satellit

Prislistan ovan avser uppkoppling mot operatörer i respektive land. Om du befinner dig på båt eller flygplan kan uppkoppling ske mot satellit och då gäller andra priser.
- Priser vid uppkoppling mot satellit

Kostnadskontroll för data i utlandet

För att du inte ska drabbas av obehagliga överraskningar på fakturan så är funktionen Kostnadskontroll för data i utlandet automatiskt aktiverad i alla abonnemang.

Ringa och surfa som hemma inom EU/EES

Med alla våra abonnemang kan du ringa, skicka SMS och MMS på samma villkor som hemma i Sverige.

Har du ett abonnemang med upp till 20 GB surf kan du använda hela den datamängden när du befinner dig i ett annan EU/EES-land. Har du abonnemang med obegränsad datamängd i Sverige kan du använda upp till 30 GB per månad inom EU/EES.

Att ringa och surfa som hemma inom EU/EES är främst till för den som bor i Sverige men som tillfälligt befinner sig i ett annat land. Om du, under en sammanhållande period på mer än 16 veckor, surfar mer i mobila nät i andra EU-/EES-länder än vad du gör i mobila nät hemma i Sverige kan vi komma att ta ut en extra avgift. Om det blir aktuellt så skickar vi alltid ett SMS med mer information.

Samtal från Sverige till EU/EES räknas som internationella samtal

Att ringa, skicka SMS/MMS från Sverige till ett annat land i EU/EES räknas inte in i EU-regleringen om mobiltelefoni inom EU/EES. För dessa betalar du enligt ordinarie prislista.

Har du en annan fråga?