Priser för mobiltelefoni i utlandet

Här hittar du alla priser som gäller när du ringer utomlands från Sverige, samt när du ringer, skickar sms eller surfar och är i utlandet.

Utlandspriser mobilt

Vad kostar det att ringa, smsa och surfa till, från och inom ett land? Kolla in prislistan på Priser för utlandet

Utlandspriser vid uppkoppling mot satellit

Prislistan ovan avser uppkoppling mot operatörer i respektive land. Om du befinner dig på båt eller flygplan kan uppkoppling ske mot satellit och då gäller andra priser. Se Priser för mobiltelefoni i utlandet vid uppkoppling mot satellit

Kostnadskontroll för data i utlandet

För att du inte ska drabbas av obehagliga överraskningar på fakturan så är funktionen Kostnadskontroll för data i utlandet automatiskt aktiverad i alla abonnemang.

Ringa och surfa som hemma inom EU/EES

Med alla våra abonnemang kan du ringa, skicka SMS och MMS på samma villkor som hemma i Sverige.

Har du ett abonnemang med upp till 20 GB surf kan du använda hela den datamängden när du befinner dig i ett annan EU/EES-land. Har du abonnemang med obegränsad datamängd i Sverige kan du använda upp till 30 GB per månad inom EU/EES.

Att ringa och surfa som hemma inom EU/EES är främst till för den som bor i Sverige men som tillfälligt befinner sig i ett annat land. Om du, under en sammanhållande period på mer än 16 veckor, surfar mer i mobila nät i andra EU-/EES-länder än vad du gör i mobila nät hemma i Sverige kan vi komma att ta ut en extra avgift. Om det blir aktuellt så skickar vi alltid ett SMS med mer information.

Samtal från Sverige till EU/EES räknas som internationella samtal

Att ringa, skicka SMS/MMS från Sverige till ett annat land i EU/EES räknas inte in i EU-regleringen om mobiltelefoni inom EU/EES. För dessa betalar du enligt ordinarie prislista.

Frågor och svar

Tillsvidare så behåller vi samma regler för Storbritannien som då de var en del av EU.

Har du en annan fråga?