Installationshjälp - Tv, Bredband och Telefoni

Har du fått hem ny utrustning och vill ha hjälp att koppla in? Eller kanske har du flyttat och minns inte exakt hur alla sladdar och kablar var kopplade mellan vägg, tv och box? Inga problem! Oavsett om det gäller tv, bredband eller telefon får du personligt anpassad installationshjälp i vår Installationsguide. Guiden är anpassad efter din utrustning och dina tjänster hos Com Hem. Guiden fungerar lika bra i din dator, din surfplatta eller din mobiltelefon.

Till personlig installationsguide

Support Extra - för dig som vill ha lite extra hjälp

Det kan också vara skönt att någon kommer hem och hjälper till med installation av nya tjänster och utrustning. Com Hem erbjuder därför Support Extra - extra support för dig som vill ha hjälp att komma igång

Det enda du behöver göra är att se till att du har utrustningen hemma när vi kommer.

Kostnaden för installationshjälp varierar lite beroende på hur många tjänster du vill ha hjälp med. Kontakta Kundservice för mer information och bokning.

Naturligtvis kan du alltid kontakta vår tekniska support för hjälp via telefon.