Installationshjälp - Tv, Bredband och Telefoni

Har du fått hem ny utrustning och vill ha hjälp att koppla in? Eller kanske har du flyttat och minns inte exakt hur alla sladdar och kablar var kopplade mellan vägg, tv och box? Inga problem! Oavsett om det gäller tv, bredband eller telefon får du personligt anpassad installationshjälp i vår Installationsguide. Guiden är anpassad efter din utrustning och dina tjänster hos Com Hem. Guiden fungerar lika bra i din dator, din surfplatta eller din mobiltelefon.

Till personlig installationsguide

Com Hem Support - för dig som vill ha lite extra hjälp

Det kan också vara skönt att någon kommer och hjälper till med installation av nya tjänster och utrustning. Vi erbjuder därför Com Hem Support - extra support av en installatör som kommer hem och hjälper dig att komma igång.

Det enda du behöver göra är att se till att du har utrustningen hemma när vi kommer.

Kontakta Kundservice för mer information och bokning.

Naturligtvis kan du alltid kontakta vår tekniska support för hjälp via telefon.