Obegränsat utrymme för dina bilder

I vår molntjänst Com Hem Cloud kan du lagra hur mycket du vill på samma ställe. Där kan du lägga upp och komma åt dina bilder, filmer och andra filer från alla dina enheter.

Com Hem Cloud i olika enheter

Com Hem Cloud ger dig

• Obegränsat utrymme - Från hur många enheter du vill kan du spara så många filer och hur stora filer du vill.
  • Möjlighet att synka - Du kan automatiskt ladda upp bilder du tar med kameran och få tillgång till dem från alla dina enheter.
  • Delning av bilder - Du kan enkelt dela bilder eller hela album med familj och vänner.
  • Smidig backup - Gör backup på dina viktiga filer på datorn, så du har ett skyddsnät om något händer med hårddisken.

Vad är molnlagring?

När du lägger upp bilder och filer i molnet lagras de på en server som finns någon annanstans än i hemmet. Det minskar sårbarheten om till exempel din dator eller mobil skulle gå sönder. Vi rekommenderar alltid att du sparar viktiga filer/bilder på minst två ställen för att vara helt säker på att inte bli av med något.

Kan jag använda Com Hem Cloud?

Om du redan har något av våra bredbandsabonnemang kan du skaffa Com Hem Cloud som ett tillval. Du är givetvis även välkommen att skaffa någon av våra bredbandsabonnemang och samtidigt komplettera med Com Hem Cloud.

Hur köper jag Com Hem Cloud?

Du kan köpa Com Hem Cloud direkt här på comhem.se eller ringa vår Kundservice.

Efter din beställning får du en orderbekräftelse samt ett mejl med instruktioner om hur du skapar ditt eget lösenord. Därefter kan du antingen ladda ned klienten till datorn (PC och Mac) eller ladda ner appen till mobil eller surfplatta (Android eller iOS). För att komma igång loggar du bara in med din e-postadress som användarnamn och skriver in ditt nya lösenord.

Vilka enheter kan jag använda Com Hem Cloud på?

Com Hem Cloud fungerar med PC, Mac, Android och iOS.

Ladda ner Com Hem Cloud till din PC.
Ladda ner Com Hem Cloud till din Mac.
Ladda ner app till Android.
Ladda ner app till iOS.

Var lagras bilderna?

I Norge. Hos vår tjänsteleverantör.

Kan mina bilder aldrig försvinna om de ligger i Com Hem Cloud?

Vi rekommenderar alltid att du sparar viktiga filer/bilder på minst två ställen för att vara helt säker på att inte bli av med något. Spara till exempel dina favoritbilder på både Com Hem Cloud och på din egen hårddisk.