Com Hem använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Genom att använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer om cookies

Jag förstår

För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Com Hem Säkerhet - komplett skydd till din dator

Oavsett om du har PC eller Mac kan Com Hem Säkerhet erbjuda en lösning för att att ska du ska känna dig trygg när du surfar på nätet. Com Hem Säkerhet kommer alltid med ett grundskydd som innehåller ett virusskydd och en brandvägg. Med detta är du skyddad mot virus och andra typer av attacker mot din dator. För Mac-användare är detta ett komplett skydd. Har du PC ingår skräppostfilter för att minimera mängden skräppost samt föräldrakontroll som skyddar barnen mot olämpligt innehåll på nätet. För säkra bankärenden på nätet ingår även bankskydd.

Com Hem Säkerhet kan skydda upp till tre datorer. Så är ni flera i familjen som använder dator kan alla innefattas av skyddet.

Så installerar du Com Hem Säkerhet

PC

Ladda ner installationsfilen av Com Hem Säkerhet för PC. När du laddat ner filen dubbelklickar du på den för att påbörja installationen. Följ sedan anvisningarna på skärmen.

Under installationen av programmet kommer din produktnyckel att efterfrågas. Denna nyckel har skickats till din e-postadress i samband med beställningen av Com Hem Säkerhet. Du kan även se produktnyckeln i Mina sidor. Du kan använda produktnyckeln för att installera Com Hem Säkerhet på upp till tre olika datorer.

Mac

Ladda ner installationsfilen för Virusskydd för Mac. När du laddat ner filen dubbelklickar du på den för att packa upp den. Klicka sedan på den uppackade filen för att påbörja installationen. Följ sedan anvisningarna på skärmen.

Under installationen av programmet kommer din produktnyckel att efterfrågas. Denna nyckel har skickats till din e-postadress i samband med beställningen av Com Hem Säkerhet. Du kan även se produktnyckeln i Mina sidor. Du kan använda produktnyckeln för att installera Com Hem Säkerhet på upp till tre olika datorer.

Har du problem med Com Hem Säkerhet?

Om du upplever problem med Com Hem Säkerhet kan det vara bra att göra en ominstallation av programmet. Du måste då avinstallera Com Hem Säkerhet helt för att sedan installera det på nytt.

Så här gör du:

1. Avinstallation
Ladda hem avinstallationsprogram för Com Hem Säkerhet. När du laddat hem filen dubbelklickar du bara på den, så avinstalleras Com Hem Säkerhet.

2. Ominstallation
Ladda ner Com Hem Säkerhet och installera det på nytt.

Om problemet kvarstår även efter ominstallation vill vi att du kontaktar vår Kundservice så vi kan hjälpa dig vidare i felsökningen.

Det krävs av din dator

Windows

Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2), Windows 7, Windows 8/8.1 eller Windows 10

Det händer att programmet avinstalleras av operativsystemet i samband med uppgradering från en tidigare Windows-version. I de fallen så måste Com Hem Säkerhet ominstalleras. Läs mer om ominstallation i stycket ovanför.

Systemkrav för PC

Processor: Intel Pentium 4, 2 GHz eller snabbare.
Minne: 1 GB eller mer.
Hårddisk: 800MB eller mer ledigt hårddiskutrymme.

Mac

OS X 10.6.8 eller senare

Systemkrav för Mac

Processor: Intel-processor
Minne: 1 GB eller mer.
Hårddisk: 250MB eller mer ledigt hårddiskutrymme.

Den här informationen hjälpte mig

Tack för att du hjälper oss att bli bättre