Com Hem använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Genom att använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer om cookies

För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Kom igång med E-post

Tillsammans med våra bredbandsabonnemang får du kostnadsfritt fem e-postadresser. Du väljer själv vilka adresser du vill ha, förutsatt att de är lediga och slutar med @comhem.se. Du lägger till e-postadresser via Mina sidor.

Användaruppgifter för e-post

Användarnamn och lösenord hittar du på den värdehandling du fick när du tecknade bredbandsabonnemanget.

Saknar du din värdehandling? Inga problem, logga bara in på Mina sidor, där hittar du användarnamn på dina e-postkonton och du kan även byta lösenord på dem.

Kom igång med e-post

Det finns en rad olika sätt att nå din e-post och du kan använda det som passar bäst för tillfället.

Läsa e-post i webbläsare (webmail)

Det enklaste sättet att komma åt din e-post är att logga in via en webbläsare. Du behöver inte göra några inställningar och det fungerar på alla internetanslutna enheter. Har du använt tjänster som Gmail eller Hotmail kommer du att känna igen dig direkt.

Surfa in på adressen webmail.comhem.se och logga in med din e-postadress och ditt lösenord - sen är du igång! Känner du inte till ditt lösenord för e-posten? Inga problem, logga bara in på Mina sidor, där kan du byta till ett nytt.

Vi har skapat en egen guide att du snabbt ska komma igång med din webmail, guiden hittar du här.

Läsa e-post i mobilen

Du kan läsa din e-post i mobiltelefonen, antingen via webmail.comhem.se i mobilens webbläsare eller genom det inbyggda e-postprogram som finns i de flesta mobiltelefoner.

För att använda e-postprogrammet behöver du göra en del inställningar och dem hittar du nedan. Var du gör inställningarna i just din mobiltelefon hittar du i telefonens manual. Om du inte har en manual så finns den vanligtvis att ladda ner på tillverkarens eller din mobiloperatörs hemsida. Behöver du hjälp med att lägga in dessa inställningar kontaktar du din mobiloperatör.

Läsa e-post i e-postprogram

Vill du använda ett e-postprogram på din dator har vi stöd för de vanligaste alternativen. För att använda ett e-postprogram behöver du göra en del inställningar och dem hittar du i guiderna nedan.

Guider för e-postprogram

Vi har sammanställt ett antal guider för hur du lägger till och kontrollerar inställningarna av ett e-postkonto.

Windows 10

Windows Live Mail 2011

Windows Mail

Mac Mail

Outlook Express

Övriga e-postadresser

Com Hems e-postservrar

För att använda din e-post i mobilen eller i Windows Mail, Mac Mail eller andra e-postprogram behöver du nedanstående uppgifter.

Server inkommande e-post: mailin.comhem.se
Server utgående e-post: mailout.comhem.se

Server för inkommande e-post

Protokoll: IMAP
Port: 143
Användarnamn: Ditt u-konto/e-konto som står på din värdehandling.

Server för utgående e-post

Protokoll: SMTPS (bocka i SSL)
Port: 465
Användarnamn: Ditt u-konto/e-konto som står på din värdehandling.

Alternativa inställningar för e-postservrar

Använd dessa alternativ om det inte fungerar med ovanstående inställningar.

Alternativ server för inkommande e-post

Protokoll: POP (om din e-postklient inte använder IMAP, använd POP istället)
Port: 110
Användarnamn: Ditt u-konto/e-konto som står på din värdehandling.

Alternativ server för utgående e-post

Protokoll: SMTP TLS (Submission)
Port: 587
Användarnamn: Ditt u-konto/e-konto som står på din värdehandling.