Fungerar Bredbandet tillsammans med en router?

Ja, du kan använda våra bredbandstjänster tillsammans med en router. Däremot kan vi i dagsläget inte erbjuda någon support på detta. Vi har inte möjlighet att hjälpa till med installation av ett nätverk eller en eventuell felsökning om det inte skulle fungera.

Kom ihåg att de flesta av Com Hems modem redan har en inbyggd router med trådlös funktion och för dessa erbjuder vi support.

Din utrustning

Om du är osäker på vilket modem du har kan du logga in på Mina sidor och kontrollera under bredbandssidan. Där hittar du information för just ditt modem.