E-post i e-postprogram och app

Tillsammans med våra bredbandsabonnemang får du kostnadsfritt fem valfria e-postadresser. Du lägger till e-postadresser via Mina sidor.

Hantera din e-post i mobilens e-postapp

Du kan läsa din e-post i mobiltelefonen, antingen via webmail.comhem.se i mobilens webbläsare eller genom inbyggt e-postprogram/e-postappen som finns i de flesta mobiltelefoner.

Var du gör e-postinställningar i just din mobiltelefon hittar du i telefonens manual. Om du inte har en manual så finns den vanligtvis att ladda ner på tillverkarens eller din mobiloperatörs hemsida. Behöver du hjälp med att lägga in nedanstående uppgifter kontaktar du din mobiloperatör. Det är viktigt att du använder uppgifter från Com Hem för inkommande och utgående server.

De inställningar du behöver för att använda e-postprogrammet hittar du här nedanför. Det enklaste är att använda IMAP för inkommande epost och SMTPS (bocka i SSL) för utgående epost. Då behöver du inte ändra något när du byter nät från mobilens nät till ett trådlöst WiFi.

Hantera din e-post i datorns e-postprogram

Vill du använda ett e-postprogram på din dator har vi stöd för de vanligaste varianterna. För att använda ett e-postprogram behöver du göra en del inställningar och dem hittar du i guiderna nedan.

Windows 10

Windows Live Mail 2011

Uppgifter för e-postinställningar

För att använda din e-post i mobilen eller i Windows Mail, Mac Mail eller andra e-postprogram behöver du nedanstående uppgifter.

Server inkommande e-post: mailin.comhem.se
Server utgående e-post: mailout.comhem.se

Server för inkommande e-post

Protokoll: IMAP
Port: 143
Användarnamn: Den e-postadress du fått från Com Hem

Alternativ server för inkommande e-post

Använd dessa alternativ om det inte fungerar med ovanstående inställningar.
Protokoll: POP (om din e-postklient inte använder IMAP, använd POP istället)
Port: 110
Användarnamn: Den e-postadress du fått från Com Hem

Server för utgående e-post

Protokoll: SMTPS (bocka i SSL)
Port: 465
Användarnamn: Den e-postadress du fått från Com Hem
Bocka i: Servern för utgående e-post kräver autentisering

Alternativ server för utgående e-post

Använd dessa alternativ om det inte fungerar med ovanstående inställningar.
Protokoll: SMTP TLS (Submission)
Port: 587
Användarnamn: Den e-postadress du fått från Com Hem
Bocka i: Servern för utgående e-post kräver autentisering