Hur ändrar jag trådlöst nätverksnamn och lösenord?

Om du vill ändra namnet på ditt nätverk samt lösenord ansluter du din dator till ditt modem/router med en nätverkskabel. Öppna sedan valfri webbläsare och skriv in adressen 192.168.0.1

Du behöver sedan logga in på ditt modem/router.
För en fullständig guide följer du instruktionerna i utrustningens manual.

Din utrustning

Om du är osäker på vilket modem du har kan du logga in på Mina sidor och kontrollera under bredbandssidan. Där hittar du information för just ditt modem.

Logga in

Om något går fel

Skulle något gå fel är det enkelt att återställa modemet till dess grundinställningar, du hittar instruktioner för att återställa här.