Hur ändrar jag nätverksnamn och lösenord för mitt WiFi?

Om du vill ändra namnet eller lösenord på ditt nätverk ansluter du din dator till ditt modem/router med en nätverkskabel. Öppna sedan valfri webbläsare och skriv in adressen 192.168.0.1

Du behöver sedan logga in på ditt modem/router, för instruktion i hur du gör detta se manual för just din utrustning. Om du är osäker på vilket modem/router du har eller inte har kvar manualen kan du logga in på Mina sidor och kontrollera under bredbandssidan. Där hittar du information för just ditt modem. Är det lösenord för själva utrustningen, inte nätverkets lösenord, du vill ändra? Läs här hur du byter routerns lösenord.

Skulle något gå fel är det enkelt att återställa modemet till dess grundinställningar, du hittar instruktioner för att återställa här.