För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Hur installerar jag det Mobila Bredbandet?

Starta din dator och anslut USB-modemet som Com Hem skickat till dig. När USB-modemet är anslutet känner din dator av den nya mjukvaran och påbörjar installationen automatiskt. Det enda du behöver göra är att följa anvisningarna på skärmen.

Skulle din dator inte starta installationen automatiskt kan du ladda ner mjukvaran här: