Hur installerar och avinstallerar jag Trygg Surf?

Avinstallation

Om du vill avinstallera Trygg Surf helt och hållet ifrån din dator klickar du här för att ladda hem avinstallationsprogrammet.

Ominstallation

Om det uppstår problem med Trygg Surf kan du behöva installera om programmet. Du måste först avinstallera det ifrån din dator för att sedan installera det på nytt.

1. Avinstallera programmet genom att ladda ner avinstallationsprogrammet
  2. Logga in på Mina sidor och gå till portalen Min Trygg Surf för att installera på nytt.