Hur lägger jag upp hemsidan på servern?

Det finns flera sätt att ladda upp hemsidan till vår webbserver. Det vanligaste är att använda ett FTP-program (FTP står för File Transfer Protocol) eller en webbläsare.

FTP-program:

Om du inte redan har ett FTP-program finns de att ladda hem gratis. Till exempel, WS_FTP. För support eller frågor kring detta får du vända dig till företaget som tillhandahåller ditt FTP-program.

Webbläsare:

Med Internet Explorer kan du gå direkt in på servern och därifrån lägga in filerna.

Gör så här:
Gå till adressfältet och skriv ftp.comhem.se, tryck på 'Enter'. Därefter loggar du in med användarnamnet och lösenordet för hemsidan. Uppgifterna hittar du på din värdehandling.