Hur lång kabel behöver jag till bredbandet?

Hur lång får en nätverkskabel till bredbandet vara?
Den kan vara ända upp till 90 meter. Om du behöver en längre kabel än den som skickas med ditt modem kan du köpa en i valfri datorbutik.

Hur lång får en koaxialkabel till bredbandet vara?
Det är viktigt att du endast använder den kabel som följde med ditt modem eller som du köpt från Com Hem.

Om den skulle bli skadad eller på annat sätt vara felande kontaktar du Kundservice så skickar vi en ny.

Det går att köpa liknande kablar (coax-kabel) i elektronikbutiker men vi rekommenderar att du enbart använder kablar som Com Hem tillhandahållit för bästa möjliga funktionalitet.