Jag har fått ett e-postmeddelande från er, hur vet jag om Com Hem är avsändare?

Om du reagerat på innehållet i ett e-postmeddelande eller om du ombeds uppge känslig information kan det röra sig om så kallad phishing eller nätfiske.

Com Hem blir återkommande utsatt för phishingförsök. Phishing går ut på att någon skickar ett meddelande via e-post eller i en app och uppger sig för att vara någon annan. Vanligtvis uppger de sig för att vara ett företag med stort antal kunder eller lockar med en gåva, målet är att komma över kontoinformation och lösenord.

Com Hem kommer aldrig att efterfråga lösenord och annan känslig information från sina kunder via e-post, webbformulär och annat.

Här kan du läsa mer om hur du anmäler misstänkta e-postmeddelanden och andra intrång.