Jag har glömt lösenordet till mitt modem. Vad kan jag göra?

Observera att detta svar gäller inloggning i själva modemet, om det är lösenordet till det trådlösa nätverket du har problem med ska du istället läsa här.

Standardlösenordet för att logga in på modemet hittar du på etiketten under modemet (gäller inte alla modeller av modem) eller på denna sida.

Din utrustning

Om du är osäker på vilket modem du har kan du logga in på Mina sidor och kontrollera under bredbandssidan. Där hittar du information för just ditt modem.

Återställa modemet

Har du bytt till ett eget lösenord och glömt det, så måste modemet återställas. Lösenordet återgår då till de standardlösenord som anges på modemets undersida.

För att återställa modemet trycker du in reset-knappen i 10 sekunder. Knappen finns insänkt i ett hål på baksidan av modemet och du kan använda t.ex. en penna för att trycka in den. Modemet startar sedan om och efter några minuter kan du surfa igen.

Observera att andra ändringar du gjort i ditt modem går förlorade vid en återställning och att det trådlösa nätverket kan inaktiveras, här kan du läsa hur du kontrollerar det trådlösa nätverket.