För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Kan jag läsa min e-post via mobiltelefonen?

Ja, du kan läsa din e-post via mobiltelefonen. För att konfigurera telefonen använder du dig av de e-postuppgifter som finns på din värdehandling. För vidare hjälp med konfigureringen kontaktar du din mobiloperatör.

Kan jag komma åt min e-post från en annan dator?
Ja, du kan använda Com Hems Webmail. Logga in med dina användaruppgifter för e-posten, som står på din värdehandling.