Kan jag surfa trådlöst med bredband från Com Hem?

Ja, med alla modem vi säljer i dag finns inbyggd trådlös funktionalitet.

Du hittar manualer och snabbguider till modemen på vår samlingssida för utrustning.

Med övriga äldre modem kan du få en trådlös uppkoppling genom att koppla en trådlös router till modemet. Vänd dig till din datorhandlare för mer information.

Din utrustning

Om du är osäker på vilket modem du har kan du logga in på Mina sidor och kontrollera under bredbandssidan. Där hittar du information för just ditt modem.