Kom igång med e-post

Tillsammans med våra bredbandsabonnemang får du kostnadsfritt fem e-postadresser. Du väljer själv vilka adresser du vill ha, förutsatt att de är lediga och slutar med @comhem.se.

Du lägger till e-postadresser via Mina sidor och når din webmail på webmail.comhem.se.

E-post i din dator och mobil

Det finns flera sätt att nå din e-post och du kan använda det som passar bäst för dig.

Användarnamn och lösenord för inloggning hittar du på den värdehandling du fick när du tecknade bredbandsabonnemanget.

Saknar du din värdehandling? Inga problem, logga bara in på Mina sidor, där hittar du användarnamn för dina e-postkonton och kan även byta lösenord.