Min uppkopplings bryts, vad är fel?

1. Kontrollera först att alla kablar sitter i ordentligt.
  2. Prova sedan att starta om  all utrustning, både modem/router och den utrustning som krånglar för dig (dra ut strömsladden och vänta cirka 20 sekunder). Om du har en egen router inkopplad så testa att koppla förbi den, detta för att utesluta att felet sitter i den.
  3. Om du surfar trådlöst kan du testa att sätta en sladd mellan din dator och routern för att kontrollera om det är den trådlösa uppkopplingen som krånglar för dig. Här hittar du tips för hur du kan förbättra ditt WiFi.
  4. Har du fortfarande problem kontakta vår Kundservice så hjälper vi dig med vidare felsökning.