Surfa trådlöst via WiFi

WiFi är en teknik för att surfa trådlöst. För att göra det krävs en trådlös router, som dirigerar datatrafiken mellan de olika nätverksenheter som ansluts. Routern fungerar också som en brandvägg, som förbättrar säkerheten på din internetanslutning. En trådlös router är ofta inbyggd i modem från Com Hem.

Ansluta till ett trådlöst nätverk

Att koppla upp din enhet (mobil, surfplatta eller dator) till ett trådlöst nätverk är en bra idé om du vill spara mobildata eller röra dig fritt utan sladd. Här får du hjälp med hur du kopplar upp dig till det trådlösa nätverket på din router.

Compal CH7486E - Vårt snabbaste WiFi någonsin

Vår mest kraftfulla router har den senaste generationens WiFi-teknik. Den är snabbare, smartare och designad för att ge bättre täckning och uppkoppling i hela hemmet. Läs mer om vår nya router

Är du ansluten till FiberLAN-nät kan du läsa mer om de trådlösa routrar Com Hem erbjuder här.

Lär dig mer om trådlös surf

I Com Hems Bredbandsskola kan du lära dig mer om WiFi, bland annat vad som påverkar vilken hastighet du kommer upp i när du surfar trådlöst. Till Bredbandsskolan